http://www.zx6rteam.net/t37685-question-distribution?highlight=distribution
Sysroot,Ahmet kardeşim.Gözünün bu topikte olduğunu biliyorum.Daha fazla bilgi gelmedi,ben öğrendiğimi senle paylaşayım.
Yukarıdaki forum linkinin yazı ve resimlerini buraya yapıştırmayı beceremedim.Fransız Kawasaki'ciler forumu.Konuyu açan
açan adamın derdi seninkiyle ayni.Motoru da ayni,modeli eski sadece.Düşük devir normal,orta devir boğulma (15.000 rpm
max olduğunu tahmin ediyorum) yani 7.500 rpm,yüksek devir iyi.
Karbüratörde problem olduğu şüphesiyle soru sormuş.Aldığı cevap egzantrik zinciri.Linke girip resmi aç bak.Yarım yamalak
mekanik bilgimle benim anladığım bu.Krankı ? (vilebrequin) T ye getir,İN emişte,EX egsozta olması lazım demiş.
Zincirin doğru takıldığı böyle anlaşılıyormuş.
Motordelisi forumunda,başka marka motorların egzantrik zinciri değişimi ile ilgili resimli anlatımlar var.Orada da zincirin
takılması ile ilgili benzer şeyler anlatılmış.
3 farklı yerden;Alp'in ustası,İlkay'ın ustası ve bu Fransız,aynı yorum geliyor.Dikkate almak lazım sanırım.Umarım bunlardan
yola çıkıp forumdaki mekanik bilgisi iyi olan arkadaşlar daha somut birşeyler söyler.Kolay gelsin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:23 ----------
Karbüratörü yanlış anlamışım,yakıt girişiyle ilgili problem olduğunu düşünmüş.Düzelteyim.