Efsane Türk ! "Osman GÜRSOY"

Aboo. Dayıma bak be. Cep telefonu yok, navigasyon yok, yollar şimdiki gibi değil valla helal olsun. Zevkli adammış be.

Acelemiz yoksa, zamanımız kısıtlı değilse küçük motorla uzun yok bence keyifli olur diye düşünüyorum.

yahu bilader, şu motosiklet camiasına girdiğimden beri senin gibi bir sürü insan tanıdım ve bıktım valla. herkes kendi motosikletini öneriyor. herkes kendi motosikletini seviyor. yahu vanvan güzel motor, güle güle kullan da... 100 bin, 200 bin sürdün sanki de, o sağlamlık falan diyorsun. neyse ben konuşunca insanlar kırılıyor. sustum.

bilader milader neyce konuşuyon anlamadım ama anladığım kadarını söylim sana. İnsan bir şeyi biliyorsa illa yaşamış olması gerekmiyor çevrende veya çevrede yaşayanlardan öğrenebilir. Aç bak vanvan İngiltere, Fransa vs forumlarına. Şu forumu senin gibileri yüzünden bırakacağım az kaldı hayırlısı.

Bir suzukici olarak o motor bana hiç güven vermiyor. Şase bile başlı başına problem bence. Ne demek istiyorsun diyen arkadaşlar için açıklama yapayım. Şase 2 parça arkadaşlar ve şaseyi motor bloğu tutuyor. Sadece tarzı var aletin ama sağlamlık konusunda konuşmak için hem çok erken hem de dediğim gibi bir olay var :)

O motor 30 seneden fazladır üretiliyor

Komple sıfırdan restore edilmiş bir Honda c90,cg125 veya o dönemin herhangi bir japon motoru ile böyle bir macera atılmak istiyorum

Üstad efsaneymiş bravo..firma 0km bir vespa jesti yapabilirdi,resmen ömür testi yapmiş motora.

Anılarında okursanız italyadaki Vespa ya da gidiyor sıfır km vespa veriyorlar ama kullanmayıp satıyor parasıyla geziyor:)

Nerdeb okuyacagiz anilarini, tolga başol filmibi cekecekti acaba o iş noldu ?

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Osman amcayı kaybetmişiz. Allah rahmet eylesin. Toprağı bol, mekanı cennet olsun.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Allah rahmet eylesin...

Allah rahmet eylesin,yakınlarına sabır versin.O zamanın şartları ile gerçekten zoru başarmış. Motosiklet'e binmenin hakkını sonuna kadar vermiştir. Darısı başımıza.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar