EFSANE küllerinden doğdu.

Ustam moturunu gıpta ile seyrederdim her gördüğünde. Kaza geçirdiğinizi bilmiyordum. İlk önce onun için çok geçmiş olsun. Kesin nazar değdi diyorum ben. Elinize emeğinize sağlık, eskisinden de daha güzel hale gelmiş. Kazasız belasız kullanın

Allah razı olsun kardeşim inş cümlemizin tekeri düz basar.

Tebrikler teşekkürler çocukluğum çift / tek bunların arasında geçti konya da muhteşem motorlar, elleriniz dert görmesin, kazasız belasız binin ...

Güzel yorumlarınız için çok tşk ederim galiba bu gazla bir motor daga yapmalıyım :)

Resimlere bakınca babamın bordo renkli 350 lik çekoslovak Jawası ve onun deposunun üzerinde kasksız korumasız trafiksiz ve kazasız yaptığım yolculuklar geldi aklıma .
30-40 sene önce motosikletler için herşey daha güzeldi teknoloji yoktu ama zevk sanki daha çoktu.

Ayni duyguları paylaşıyorum oocan şimdi jungle deyimiyle açıklanacak İstanbul'da savaşarak kullanıyorum :pale:

Ve yalnlzkurt ustam eline emeğine yüreğine sağlık,aslolan paranın gücüyle en yeniyi ve en son modeli almak gibi gözükse de zamana tanıklık etmiş bir motoru canlandırmak (ki batıda ayrı bir uğraş ve prestijdir) esastır.:rendeer:
Nasrettin hocanın deyimiyle yol olması dileklerimle :wiinkk:

GKN

Abi elinize kolunuz emeğinize sağlık. Allah talihsiz kazanın tekrarını yaşatmasın..

asm

Elinize sağlık.

Yeni hali de güzel olmuş hakkaten.

Motosiklet yerine tekrar konur fakat Allah yine de tekrar böyle bir kaza göstermesin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar