EFSANE köy delikanlısı oldu :)

Eski motorları her ne kadar hoşuma gitmesede.
Şimdiki motorlara göre daha dayanıklılar. :)

Arkadaş:cat::rendeer:

Eridim bittim.... Şaane olmuş. Bir iki tavsiye, arkada kaskı tutan File beyaz olmalı! Motorunuzda ki beyaz tam bir amaç ve buna eklenecek olan Anadolu motifli renkli heybe tek başına dikkat çekmeli:cat: Başka bir renk kullanmayınız bence. Elinize emeğinize sağlık:cat: ( bu motordan çok kullandım ve çok kaldım yollarda:mrgreen: yine de az kahrımı da çekmedi:cat: Ne diyeyim, Kardeş gibi motor...)

süper olmuş abi efsaneye artık yapacak bişey kalmadı atası neyse o:)

abi senin bmw vardı parçaları en son kumlanmıştı ne oldu?

Arkadaş:cat::rendeer:

Eridim bittim.... Şaane olmuş. Bir iki tavsiye, arkada kaskı tutan File beyaz olmalı! Motorunuzda ki beyaz tam bir amaç ve buna eklenecek olan Anadolu motifli renkli heybe tek başına dikkat çekmeli:cat: Başka bir renk kullanmayınız bence. Elinize emeğinize sağlık:cat: ( bu motordan çok kullandım ve çok kaldım yollarda:mrgreen: yine de az kahrımı da çekmedi:cat: Ne diyeyim, Kardeş gibi motor...)

muzaffer kardeşim Jawa yolda kalırsa bujiden, platinden yani elektrik sorunundan kalır. Bende o sorunu zaten aştım Bobin , platin falan kullanmıyorum.

Son düzenleme:
Abi elinize emeğinize sağlık. Gerçekten çok güzel.
Efsane ile kazasız belasız nice km.lere...

Gerçekten çok güzel makina.Sağa dönüşlerde aman dikkat,boynunu ağrıtabilirsin...

motor ve kask uyumu çok güzel motor süper duruyor çok gzel bi delikanlı olmuş abi : )

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar