Efsane geri döndü :P Hürgeneralliğe terfi ettim :)

Merhaba arkadaşlarım, abilerim, ablalarım, kardeşlerim, yaklaşık 6 aylık bir aradan sonra yine aranızdayım, vatanıma olan borcumu ödedim artık içim rahat önüm açık, çok garip duygular içindeyim, biraz hüzünlü, biraz mutlu, hem ağlarım hem giderim misali :p askerliğini yapmayan arkadaşlara tavsiye ederim :p askerliğim süresince bulgaristan sınırında kimsenin bilmediği bir hudut karakolunda atikliğim ve çevikliğim sayesinde dosta korku düşmana güven verdim :p neyse uzun lafın kısası yuvaya döndüm bundan böyle yaz sonuna kadar kimse yeni motor almasın, alanlarda benden saklasın :mrgreen: hepinize tekrar merhaba :)
Bu fotoğrafta teröre karşı görev yapan mehmetçikler için, hainlerin tepesine azrail gibi bineceklerinin belgesi olsun...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldin emüüüüüüüüüüümmmmmmmmmmmmmmm:D

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ne çabuk.... :silent:

Hadi bakalım hayırlısı olsun....

Bi biz gidemedik adamlar gitti geldi bile :p
Neyse geçmiş olsun diyelim :queen:

:salut: Sonunda be abim tekrar tekrar hoşgeldin :rendeer: Eyvah motor alcaktım :cyclopsan :p

yaw bu askerliğide iyice kısaltmışlar:p

19 ay 10 gün bir fiil askerlik yaptım:pr:

bu ne ya 6 ay,hele ki emüne

millet rahat rahat 6 motoruna bindiydi:queen:

emin kardeşim hoşgeldin. geçmiş olsun.:rendeer::rendeer:
darısı benim başıma:queen::queen:

Son düzenleme:
Moderatör
Hoşgeldin, ne çabuk geçti sanki dün gitmiştin :p

Geçmiş olsun emin.Görülüyorki askerligi çok sevmişsin. Ne diyelim Allah tekrarını nasip etsin:p

wayy be bu kadar çabuk mu.
benmde kaağıt gelmiş.
napcam diyodum:cherry:

arkadaşlar .. şuan aldıgım bilgilere göre M'in askerlik yaptıgı süre içerisinde .. 1 adet tank.. 2 adet renault toros ( kıdemli başçavuş ve bölük komutanı aracı) 1 aphace helikopter ( rambo II filminden hatıra ülkemize hediye edilmişti ) .. 3 adet havan topu ( mekanize bölügüne ayar için gönderildi ve daha haber alınamadı ).. iki adet subay 4 adet astsubay ( b.köy ruh ve sinir hastalıkları hastanesine sevk edildiler diye duydum.. ) 27 adet terlik.. 48 adet iç çamaşırı .. ( haki renkli dantel işlemeli.. g-string ..vb gibi türevler) 33 adet paspas .. 1299 adet köpük çay bardagı.. 3 adet kahve makinası .. 4 telefon kulubesi ( 2 si jetonlu digerleri muhtelif kart ve chipli yeni makinalar) .. 4 adet er ve erbaş cüzanı ... PERT ETMİŞTİR

kendisine bundan sonraki sivil hayatında .. çok dikkat etmeliyiz ( başarılar dilerim diyecegimi sandınız ama yanlıldınız :) )

o artık aramızda .. heran heryerden çıkabilir.. bilassa " yaww şu motorun üstünde bi fotograf çekinebilirmiyim " ibaresi kullanırken görebilirsiniz ( sonderece tehlikeli bu yaklaşımdan sonra .. motor en az 3 gün en çok 2 hafta sonra pert olacaktır ) bilginize ((((((((((((((((((((((:)

mt ye yeni katılan arkadaşların bu yazdıklarımı dikaate alması önemle rica olunur...

hoşgeldin emin arikoğlu.. tercih doğru :p :D :D :D :D

arkadaşlar .. şuan aldıgım bilgilere göre M'in askerlik yaptıgı süre içerisinde .. 1 adet tank.. 2 adet renault toros ( kıdemli başçavuş ve bölük komutanı aracı) 1 aphace helikopter ( rambo II filminden hatıra ülkemize hediye edilmişti ) .. 3 adet havan topu ( mekanize bölügüne ayar için gönderildi ve daha haber alınamadı ).. iki adet subay 4 adet astsubay ( b.köy ruh ve sinir hastalıkları hastanesine sevk edildiler diye duydum.. ) 27 adet terlik.. 48 adet iç çamaşırı .. ( haki renkli dantel işlemeli.. g-string ..vb gibi türevler) 33 adet paspas .. 1299 adet köpük çay bardagı.. 3 adet kahve makinası .. 4 telefon kulubesi ( 2 si jetonlu digerleri muhtelif kart ve chipli yeni makinalar) .. 4 adet er ve erbaş cüzanı ... PERT ETMİŞTİR

kendisine bundan sonraki sivil hayatında .. çok dikkat etmeliyiz ( başarılar dilerim diyecegimi sandınız ama yanlıldınız :) )

o artık aramızda .. heran heryerden çıkabilir.. bilassa " yaww şu motorun üstünde bi fotograf çekinebilirmiyim " ibaresi kullanırken görebilirsiniz ( sonderece tehlikeli bu yaklaşımdan sonra .. motor en az 3 gün en çok 2 hafta sonra pert olacaktır ) bilginize ((((((((((((((((((((((:)

mt ye yeni katılan arkadaşların bu yazdıklarımı dikaate alması önemle rica olunur...

hoşgeldin emin arikoğlu.. tercih doğru :p :D :D :D :D

emin jesse yeni mötör aldı istersen bir incele:queen::queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar