EFSANE Geri Döndü! CBF ile!!! (Mete_han) :)))

yaaauuu bu fake olmasın
ama hayırlı olsun fake değil galiba

oh oh sevenler kavuşmuş birbirine. ne mutlu darısı sevişip te kavuşamayanlara. :)
genelde herkes motoruna özenle bakıp büyütüyor. metehan arkadaş sanırım iyi bakamıyor, biraz kendinden kıssa 500cc 600cc almıştı şimdiye. :)

vay insan azmanı vay... sıra bunda mı la ?
arkadaşlar motorun bu ilk hali, bide 3 ay sonra görün.. başlık açar cbf rektefiye diye.. :queen:

hayırlı uğurlu olsun,Allah kaza bela göstermesin.bu arada seni şöyle iyi bir kask'la görmek güzel...

Motosikleti
Honda sh125
Duygusal,romantik resimler hayirli olsun güle güle kullan :)

Yazık değilmi o motora ,bir önceki neler çekmişti:mrgreen:Hem artık motosikletlere istiap haddi uygulaması koydular her çevirmede ceza yersin ona göre:flower:
Güle güle kazasız belasız binesin romantik pandam.:thumleft:

Yazık değilmi o motora ,bir önceki neler çekmişti:mrgreen:Hem artık motosikletlere istiap haddi uygulaması koydular her çevirmede ceza yersin ona göre:flower:
Güle güle kazasız belasız binesin romantik pandam.:thumleft:

Abi mete zayıflamiş gibi geldi bana sanki:) :)

Abi

burda ayrıntılı resimler var face book tan daha önce haberimiz oldu :) aksesuar olarak 35 lt kappa top case tam istediğim gibi,güzel durmuş üstünde :)

hayırlı olsun metehandro,
anlamadıgım bir mötörü kötüleyeceksin sonra gidip yine ondan alıcaksın.
ben Honda'nın yerinde olsam meteye cbf 150 ve alt cc mötör satmam :queen:
tez zamanda aklını alır cbf in :)

Damdan ne zaman çıkacak bu minik kardeş? Ulan bir rahat dur da akıllandı diyelim yarma herif.

Kaça ve hangi şartlarda aldığını telefonla söylesene Metehan, olmadı bir de bana bakalım.

Unutmadan HAYIRLI OLSUN sevgili kardeşim. Özlendin, öptüm.

Motosikleti
Sym Sympony ST200i E5 ABS
güle güle kullan dostum kazasız belasız binmek nasip olsun, çok güzel motosikletin en yakın zamanda bir uzun yol yaparsın artık :D , yönetim duy sesimizi yeni motosikletin hatrına bu seferlik adamın damını kaldırın :D geri kalan cezasını sonra çeker veya paraya çevirirsiniz

hazır yeni motor almışken başımızın etini yemeden metenin cezayı 2 ile çarpmalı,seneye görüşürüz artık :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar