efsane adam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar sinema ile aranız nasıl bilmiyorum ama vizyona giren süper bir film var hayallerinin peşinden koşan ,kendisinin ilkel yöntemlerle hazırladıgı 1920 model indian motorla dünya karada hız rekorunu defalarca kıran ve 1967 yılından günümüze kadar 1000 cc altı motorla kendine ait dünya hız rekoru geçilememiş olan Burt Munro adında yaşlı bir adamın gerçek hayat öyküsüdür. tüm motor sevdalıları ne duruyorsunuz .

İzleyen arkadaşlar, yorumlarınızı paylaşın, meraklandırın bizleri..:)

film tek kelimeyle mükemmel!hayatımda ilk kez i film izlerken gözlerim doldu!izlemiyenler yanlış anlamasın aşk meşk yok filmde ama motor aşkı son dorukta!eee bize de lazım olan o diğlmi zaten?herkeze şiddetle tavsiye ediyorum!

Aşk meşk yoksa bize uymaz! :p Şaka bir yana, eğer öyleyse gitmak lazım filme. Hem belki sevgülüm de benim motosiklete olan aşkıma daha bir anlayışlı bakar izledikten sonra. Yoksa kıskançlık rüzgarları esmeye başlayacak gibi duruyor son zamanlarda..

arkadaslar yanınızda bırde motor sevdalılarına delı gozuyle bakan bırınıde goturun . race sevdalısı ben soluk soluga ızledım fılmı . bızım ıhtıyar motorunun pıstonunu kendı yapıyor ıkı chevy bır ford pıstonunu erıtıp bunları kendı yaptıgı kalıpa dokuyor al sana motor pıstonu . sonra bunları hız tanrısına adıyor . super bır fılm . fılmde ask yok dıyenler . aşkın kralı var .

Süper Moderatör (BBRR)
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=12844&highlight="efsane+adam"

burdan devam edelim...

»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan kilitlenmiştir.»»»»»»
Forum katilimcilari yeni bir konu basligi acmadan önce o konunun forumda mevcut olup olmadigini kontrol etmeliler. Bunun icin forumun arama özelligi kullanilabilir. Ayni isimli veya ayni tartismalari iceren konular acilamaz. Forum sayfalarında arama yapmak için tıklayın...

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: BBRR **************

motorunu okadar cok sevıyor ve onun en son nekadar hız yapacagını merak edıyorkı . bunun ıcın bacagının bırını eksoz da cızbız yapmayı goze alabılıyor . yapıyorda . onu uyarmaya calısanlara ne dıyor bılıyormusun . bosver nasılsa bacagımdan ıkı tane var . al sana aşk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar