V tipinde gram titreşim yok.
yahu günde 40 km net yapıyorum.
tireşim yok yok yooooooook.
V tipinde gram titreşim yok.
v tipi çinlilerdede titreşim yok bisan roadstar cmx ler falan keeway shadow..
chopper cruiser farkına gelince ben 20 yıllık motorcuyum ben hala farkını anlayamadım sen anlamışsan ne mutlu sana.
eğer chopper kişiye özel üretim falansa custom nedir neyse dd nin teorisine göre oda bir markanın özel üretimi falan ama gerçek hayatta bu böyle değil..
klasik motorlara insanlar chopper diyor özel yapılmış şahsın kendine yapdığı özel tasarım eşi benzeri olmayan motorlara custom diyorlar..
ben amerikada motorcuların cafesine gittik epey muhabbet oldu kapıda dolu chopper/cruiser vardı bir allahın kulundan cruiser lafı duymadım her kez benim chopper şöyle chopper böyle her kez chopper diyordu.. zaten firmaların isimleri bile sonu choppers ile bitiyor orange country choppers lukes choppers
yakıt konusu baya can sıkmış anlaşılan geçmiş konuları hortlatıyorsun
konuyu açan bendim regal raptor aldım çok memnunum![]()
Dikkat Edemedim pek PardonGerci bu motoru aLmadan önce RegaL Raptor'u bende düşündüm ama su sogutmaLı oLdugundan biraz ayagım gitmedi sebebi dedigim gibi ben moturu kışında kuLLanıyorum su an eLimdeki 250'Lik motoru biLe ısıtamadan gideceğim yere gidiyorum onu aLsam babayı yerdim herhaLde
bide RegaL Raptor her ne oLursa oLsun Titreme var 110'dan sonra bunu bariz hissedersin ama V motor'Lar Gercekten canavar. Ben motorumu iyi biLen bir ustaya götürcem su sübapLarı pompayı biLmem neLeri bi gözden gecirsin yakıtı kafama yatmadı benim cünkü
anLadımAma gercekten RegaL raptoru pek methetmiyorLar uzun yoL yapmıyorsan. kuLLananLarı kendi kafamca hesap ettigimde geneLDe antaLya Tarafında yani güney kesimdeki insanLar kuLLanıyor onuda dedigin gibi 90 90 Giderek Gezmek için
![]()
Kim etmiyorsa halt etmiş derim kusura bakma. Bu motosikletler sürat için tasarlanmış aletler değil. Rebel i de Viragosu da. bunların ideal seyir sürati 90-100km dir. Üstü risk teşkil eder incecik ön tekerlek yüzünden. Bu süratlerde de Regal gayet dengeli sıkıntısız bir motosiklettir. Şehir içinde kıvraktır, seridir uzun yolda kullanımı gayet rahattır. Benim Regal i fanını ben bu kadar zamanda sadece 1 kere çalıştırabildim mesela. 41 derece idi o gün izmir ve trafik rezildi. Makine ilk kez fan açtı. Buna rağmen ben su soğutmalı (ya da yağ) bir motosikleti hava soğutmalıya her daim tercih ederim. Cross vs yapmıyorsam elbette