Eeee Aynı Hızda Bu 5g.

4.5g iken 200mbit hızım vardı 5g oldu en ufak değişiklik olmadı..Ekranda 5g yazıyor ama..
Turkcellspor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sitelerin açılışı bayağı bayağı farketmiş tekrar denedim de..Önceden 1-2 saniye beklerdi artık beklemiyor..Yalnız speedtestte hız aynı gözüküyor..

Bu arada bu vodafone ne şerefsiz bir firmadır..Verdiği 5g hediyesine bakın..Bana turkcell 100gb yolladı..Arkadaşa 480gb yollamış..

btl8god.jpeg

Son düzenleme:
Motosikleti
D400
vodafone da bi b.k olmadı bence de.

iş cıkışlarınla binlerce kişi servis beklıyoruz internet yogunluktan pek çekmıyordu; 5g e geçince hem güclenecek hem de daha cok kişiyi kaldıracak sistem dediler.
iş cıkışında 5g aktifti, daha kötüydü hiç çekmıyordu :D

5G gelince hızlanacağını kim söyledi ki :D
Yine ülkemizin güzel tatavalarından biri dönüyor. Türkiye daha doğru düzgün 4G'ye geçebilecek altyapıda değil, kaldı 5G. Nüfus yoğun yerlerde şov yapar geçerler.

Gözlemlediğin şey asıl önemli noktası 5G'nin. Veri indirme hızı değil, ilk erişim sürelerinin aşağı inmesi hedefleniyor.

Motosikleti
Kanuni Seyhan MZ 301 - 2001
Çok değişken hız alıyorum. 1gb hız da gördüm 250mb hız da gördüm. Konum ist sancaktepe. Cihaz s23. 4.5g de de 250 300mb arası görüyordum. Turkcellin 5 kat kampanyasından 640gb geldi de paylaşım olmadıktan sonra çöpe gider bu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Motosikleti
D400
5G gelince hızlanacağını kim söyledi ki :D
Yine ülkemizin güzel tatavalarından biri dönüyor. Türkiye daha doğru düzgün 4G'ye geçebilecek altyapıda değil, kaldı 5G. Nüfus yoğun yerlerde şov yapar geçerler.

Gözlemlediğin şey asıl önemli noktası 5G'nin. Veri indirme hızı değil, ilk erişim sürelerinin aşağı inmesi hedefleniyor.

5g prensip olarak bant genişliği ve hız olarak yüksek ya, dogal olarak ülke olarak geçince fark edecektir diye düşünüyorsun =)

farkı internet hızında değil,
tarifeyi/faturayı öderken göreceğiz sanki.
5 g diyip 5 kat geçirecekler :mad:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar