Ee Bende Geldim

hoş geldin sari civciv otomatik olmasın dedin bu mesaj elimizde bu var başka olsa dükkan senin

:joker:
tmrbaykal' Alıntı:
aşkım hoş geldin . sonunda kandırabildim seni.
hayırlı olur inşallah..
:joker:hep kandırıyon zati.bir motor alamadık birbirimizi kandırıp::)
sadece sen değil valla gruptaki sohbette kandırdı....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tmrbaykal' Alıntı:
aşkım hoş geldin . sonunda kandırabildim seni.
hayırlı olur inşallah..
tmr nasıldı eglence sağlamdı diyimi ya kerpe günü birlik akşamdan gidenlerde olur bakalım akşam mı gitsek yoksa :) biliyorsun masa olayını

ashes' Alıntı:
tmr nasıldı eglence sağlamdı diyimi ya kerpe günü birlik akşamdan gidenlerde olur bakalım akşam mı gitsek yoksa :) biliyorsun masa olayını

belli belli sağlamdı.Pazar günü öğlene kadar kendine gelemdi paşam.Küfeyemi yattınız göbek rakısı diye..?:wiinkk:

Bi motosiklet delisi civcivimiz eksikti o da tamam :cherry: Bakalım daha neler görücez... Hoşgeldin :)

Blacat' Alıntı:
Bi motosiklet delisi civcivimiz eksikti o da tamam :cherry: Bakalım daha neler görücez... Hoşgeldin :)

allahıma şükürler olsun yarabbin. bu son eksiğimizdi.o da tamamlandı.:queen:

merhaba arkadaslar bende yenii üyeyim aslında bir komşumuzun oğlu vefat etmişti olayıııı biliyoduk birde buradan bakalım derkenn üye olduk cok istememe ragmen ailem almıyor bu olayı duyunca aslaaaaaaaaaaa alamazsın tatilde die resti cektiler ibrahim mersin duydunuzmu 18 yasındaydı dha serefsizin bri vurdu kactı olayı iki kurye takip ettii ama ellerinden kacırdı

merhaba arkadaslar bende yenii üyeyim aslında bir komşumuzun oğlu vefat etmişti olayıııı biliyoduk birde buradan bakalım derkenn üye olduk cok istememe ragmen ailem almıyor bu olayı duyunca aslaaaaaaaaaaa alamazsın tatilde die resti cektiler ibrahim mersin duydunuzmu 18 yasındaydı dha serefsizin bri vurdu kactı olayı iki kurye takip ettii ama ellerinden kacırdı

banaa hoşgeldi yokmu acaip binmek istyorum motora ama evdekiler yer bni tesadüfmüdür yoksa neyse annem nee derse cıkıor kendim alim onada izin yok araba dha iyiyimiş

selam bende yni geldim saygılar

Son düzenleme:
hoş geldin, mt.izmir adına selamlar.
sevgi ve saygıyla kal.

motosiklet.nete hoşgeldiniz.:rendeer:
bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler
hava basınçı normal
hava sıcaklığı 31
iyigünler dileriz

HOŞGELDİN DİYORUM SENİ YARIŞLARA DAVET EDİYORUM BAK GEL ORDAKİ ATMOSFER SENİ ÇOK ETKİLEYECEK.KENDİNE İYİ BAK

TEKRAR HOŞGELDİN:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar