EDSler çalışıyor mu

Motosikleti
Çin Malı Skuter
Merhabalar. Geçen günlerde bir yere gidip gelmem gerekiyordu ve acildi. Daha öncesinde yolu 35 Km. olan ve EDS doldurdukları bir yolda gece vaktiyle beraber yolun boş olduğu için de biraz sürat yaparak gitmiştim ve ceza yememiştim. Hız sınırını 110 koymuşlar, yol 3 şerit ve sabah saat 6 yol bomboş. Bende yeri geldi 130-140, yeri geldi 120 ile gittim. Ortalama hızım 130 falandı diyebilirim. Bu yolun da her yeri EDS, yine ceza yemedim. Üstelik, EDS dolu yola bir de radar koymuşlar. Madem EDS var ve çalışıyor, niye radar var? Anlamadım gitti. Şehir içi de aynı, vallahi 3-4 şeritli yol ve GERÇEKTEN BOMBOŞ, hız sınırı 72. Niye 80 değil, 75 değil, 70 değil de 72? Ona da dayanamadım, 90-100 gittim. Şükür ki yine ceza yemedim. Ama anlamadım da, bu kadar EDS var her yerde koca koca EDS tabelaları falan var ama ceza yemiyorum. Ya plakam speyşıl plaka falan, yada çalışmıyor bu illetler. Bu konuda böyle deneyimi falan olan var mı?

Motosikleti
D400
EDS ortalama hızdan , radar anlık hızdan ceza yazabilir bundan kaynaklı 2side vardır.

Aktif olmayabilir ya da arkadan okumuyorsa ondan ceza yememiş olabilirsin.

Motosikleti
Husqvarna Svartpilen 250
Ülkemizde aktif olmayan bir çok EDS var. Şimdilik ceza yememiş olabilirsiniz ama bu hiç bir zaman yemeyeceğiniz anlamına gelmez :)

Motosikleti
Dominar D250
Kimi EDS ayda yılda bir çalışıp tek seferde kotayı dolduruyor, kimisi sürekli açık duruyor. Bulunduğu yerin yoğunluğuna göre çalışıyor bence. Şans işi. mahmutbey gişelerden ıspartakule gişelere ortalama hız cezası yiyen arkadaşım var :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar