eds ler kask takmayanlara ceza yazicak

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Eds ler kask takmayan yada koluna takanlara ceza yazicak benim gibi apacilere duyurulur :)

Yazsın tabi..

canı yanacağına, cebi yansın...

Bizim millete bişey yaptırmak istiyorsan, para cezası ile korkutacaksın başka yolu yok...

:jocolor::jocolor:Tabiki Yazsın..
Bugüne Kadar Yazmadıkları Hata..:cat::cat::cat::cat:

Eğer hakikaten doğruysa , çok iyi bir uygulama.

Yolda kasksız motor sürücüsü görünce sinirleniyorum resmen.
Özelliklede cup a binip ufuna oturan , ayaklarını yere kadar sarkıtan , tip tip bakan apaçilerden.

kim uğraşacak onlarla plaka çıkar, plakalar motosiklet ile tutuyor mu
en son 3-4 ay önce çevirmeye girdim adamın biri kaskı koluna takmış hemen önümdeydi ehliyet ruhsat kontrol edip gönderdiler hal böyleyken bir şey yapmazlar

Eğer gerçekten böyle bir karar alındıysa bunun kaçarı yok.Resmini çekip adresine ceza makbuzunu gönderirler.Sonrasında da paşa paşa cezayı ödersiniz.
Yanılmıyorsam daha önce Bursa'da artçısı
Kask takmadığından bir arkadaşa resimli ceza makbuzu gelmişti.
Bence çok yerinde bir uygulama olur.
En azından motosiklete binmenin ciddi bir iş olduğu benimsenmeye başlar ve ölümlü kazalarda azalma olur.

Eğer gerçekten böyle bir karar alındıysa bunun kaçarı yok.Resmini çekip adresine ceza makbuzunu gönderirler.Sonrasında da paşa paşa cezayı ödersiniz.
Yanılmıyorsam daha önce Bursa'da artçısı
Kask takmadığından bir arkadaşa resimli ceza makbuzu gelmişti.
Bence çok yerinde bir uygulama olur.
En azından motosiklete binmenin ciddi bir iş olduğu benimsenmeye başlar ve ölümlü kazalarda azalma olur.
ölümlü kazalar bizim millet kafasına huni takar kask yerine geçen gördüğümü anlatayım cbf150 kullan biri kafasında shoei kask ama çeneden kayış açık kaza yapsa kask fırlayıp gidecek zaten eğitim lazım ceza değil

ölümlü kazalar bizim millet kafasına huni takar kask yerine geçen gördüğümü anlatayım cbf150 kullan biri kafasında shoei kask ama çeneden kayış açık kaza yapsa kask fırlayıp gidecek zaten eğitim lazım ceza değil

Bence de ilk yapılması gereken eğitim.
Malum memleketimizde eğitime gerekli önem ve destek verilmiyor.Sınıf ayırmadan tüm araç kullananlar gerçek bir eğitimden geçirilse zaten ceza yazmaya gerek kalmaz.
Herkes önce kendini,sonra çevresindekileri düşünen bilinçli bir sürücü haline gelir.
Hatta yayalara bile zorunlu eğitim verilmeli.Zira çoğu yolda yürümeyi bile bilmiyor.

valla cezada yazsalar hapse de atsalar yalan bu iş. İnsan ilk önce kendi biliçlenecek ki taksın. ben 32 yaşına geldim bi motorcu niye kask takmaz hala anlamış değilim.

hatta 2 3 cezada hala takmıyorsa ilk polis çevirmesinde motoruda bağlasınlar daha etkili olabilir

Plakası olmayanlara nasıl ceza yazacak ki EDS?
Zaten kask takmayanların çoğunda ya plaka yok ya da katlanır plakalık var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar