Eds flaş patlattı bir şey olur mu

Motosikleti
600RR
yeşile yetişeyim derken kırmızıda geçtim,eds ön taraftan flaşı çaktı ama bildiğiniz gibi önde plaka yok..
bir ceza vs gelir mi??

yeşile yetişeyim derken kırmızıda geçtim,eds ön taraftan flaşı çaktı ama bildiğiniz gibi önde plaka yok..
bir ceza vs gelir mi??

eğer plakayı okuyamadıysa yazamaması lazım mantıklı olarak fakat bi şekilde okuduysa nur topu gibi 250 lira borcun oldu 15 gunde odersen 176 küsür.

konu dışı ama dua et yeşile yetişmenin bedeli 250 lira olsun
allah korusun diğeride sarıyı görünce 100 le geçiyo olsaydı?

Motosikleti
600RR
Eds trafik lambasının önünde olmaz.

gel bakayım çorluya var mı yok mu görürsün hocam hem de iki adımda bir var..

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:06 ----------

eğer plakayı okuyamadıysa yazamaması lazım mantıklı olarak fakat bi şekilde okuduysa nur topu gibi 250 lira borcun oldu 15 gunde odersen 176 küsür.

konu dışı ama dua et yeşile yetişmenin bedeli 250 lira olsun
allah korusun diğeride sarıyı görünce 100 le geçiyo olsaydı?

mantık olarak önden çektiği için gelmez diye umud ediyorum..
yaptıgım yanlış farkındayım ama ne yapayım insan böyle kararsız kalınca hatalar yapabiliyor.

ruyada-daragaci-gormek.jpg

vala vala val vala val val val valaaaa

Kardeşim nerde oldu?

Ben Muratlı da yaşıyorum, 2 sene önce eds kurdular hiç olmadık yere, uyarı falanda yazmadılar milleti yediler bitirdiler, bir sürü arkadaşım ceza yedi vs.vs.
Motosiklet ile denemesini yaptık, ceza gelmemişti ama şu zamanda denemesini yapmak bile istemiyorum, kaz gibiyiz biliyorsun.

Silivri tarafından gelirken Çorlu girişinde ışıklardan 100 mt sonra var Bİ eds eğer orasıysa, güzel bir fotoğrafım var orda :)

Motoru yeni çıkardık ustadan, selfi gibi oldu 😂

Ben ceza gelmez diyorum ama, Bilemiyorum da, bunlar önlü arkalı yapıyor artık, nefes bile alamıyoruz beya.

Gelir veya gelmez, üzülme.

Kazasız sürüşler dilerim.

Motosikleti
600RR
Kardeşim nerde oldu?

Ben Muratlı da yaşıyorum, 2 sene önce eds kurdular hiç olmadık yere, uyarı falanda yazmadılar milleti yediler bitirdiler, bir sürü arkadaşım ceza yedi vs.vs.
Motosiklet ile denemesini yaptık, ceza gelmemişti ama şu zamanda denemesini yapmak bile istemiyorum, kaz gibiyiz biliyorsun.

Silivri tarafından gelirken Çorlu girişinde ışıklardan 100 mt sonra var Bİ eds eğer orasıysa, güzel bir fotoğrafım var orda :)

Motoru yeni çıkardık ustadan, selfi gibi oldu

Ben ceza gelmez diyorum ama, Bilemiyorum da, bunlar önlü arkalı yapıyor artık, nefes bile alamıyoruz beya.

Gelir veya gelmez, üzülme.

Kazasız sürüşler dilerim.

Abi Çorludaki eski şifanın tam ordaki göbekte oldu.. muratlının giriş ve çıkışında da vardı onları biliyorum arabayla ordan geçerken de yemistim ilk takıldıgı zamanlar.şuan çalışmıyor onlar.

Motosikleti
600RR
sağol abi senin cbr işi ne oldu? parça gelecekti en son

DKN

beni de arabada kemer yokken ışıklarda beklediğim sıra o anı ölümsüzleştirmiş.

Motosikleti
BWS 100
Arkandan da patlatmadıysa sorun yok.
plakayı nasıl okuyacak.

Motosikleti
Hero X Pulse 200
Çorluda kırmızı edsleri önden çekiyor, plakayı okuyamadığı için ceza gelmez, ben gecen aylarda arabada yedim...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar