EDS?Elektronik Denetim Sistemi mi

İki yıldır yaz kış demeden Kartal - Maslak yapıyorum. Şükür ceza yemedim. Bu günler Maslak yönünde Altunizade den önce emniyet şeridini fotoğraf makineleri resimleriyle süslediler. Bügün kırmızı boya ile işaretler de gördüm. Bu acaba haberlerde dinlediğim emniyet şeridindekilere otomatik yıllık hazırlama olayı mı dersiniz. Emniyet şeridi sefasının sonu mu geldi? (Ben, tabi, kullanmıyorum :) )

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İki yıldır yaz kış demeden Kartal - Maslak yapıyorum. Şükür ceza yemedim. Bu günler Maslak yönünde Altunizade den önce emniyet şeridini fotoğraf makineleri resimleriyle süslediler. Bügün kırmızı boya ile işaretler de gördüm. Bu acaba haberlerde dinlediğim emniyet şeridindekilere otomatik yıllık hazırlama olayı mı dersiniz. Emniyet şeridi sefasının sonu mu geldi? (Ben, tabi, kullanmıyorum :) )

Kamera varsa motorcular da ünlü olacaktır sanırım.emniyet seridine girene ceza makbuzunu da şerit halinde gönderirlerse şaşmamak lazım.
Benim arabanın plakasını daha önce taşıyan bir araç boğaz köprülerini babasının bahçe kapısı gibi kullanmış bana 6,500 YTL lik ödeme emri gelmişti dizi dizi.düzeltene kadar akla karayı seçtim.Ama trafik cezasının düzeltme şansı neredeyse hiç yok.

Eds Den Korkun Derim

eds seninde yazdığın gibi elektoronik denetleme sistemi
bu sistemde işleyişi tam bilmesemde yedeğim cezadan dolayı kesinlikle calıştığını biliyorum. topkapıdan edirnekapıya giderken trf.lambalarında var eds ve oradan ışık ihlali yapmıştık 1,5-2 ay sonra aracın resmi ve lambanın kırmızı yandığı hali ile 2 acıdan A4 kağıda basılmış resimlerle birlikde ceza ihbarnamesi geldi. bilgilerinize..:pale:

eds seninde yazdığın gibi elektoronik denetleme sistemi
bu sistemde işleyişi tam bilmesemde yedeğim cezadan dolayı kesinlikle calıştığını biliyorum. topkapıdan edirnekapıya giderken trf.lambalarında var eds ve oradan ışık ihlali yapmıştık 1,5-2 ay sonra aracın resmi ve lambanın kırmızı yandığı hali ile 2 acıdan A4 kağıda basılmış resimlerle birlikde ceza ihbarnamesi geldi. bilgilerinize..:pale:

puuuhahahahahaha:queen::queen::queen::queen:

Vay be adamlar okadar sağlam çalışıyor demek. Sen yine şükret ya cd içinde videonu gönderselerdi:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
En iyi Dayama Sistemi

artçıdan daha fazla dayanır bu sistem. çok can yakar :=)

aman diyeyim üşenmiyorlar tesbit ediyorlar ve size hatıra CD si yolluyorlar yanında da ufak bir kargo ödemesi ile.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar