EDS cezası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar hepinize öncelikle meraba bugun araba sıkıştırmasından dolayı emniyet şeridine girdim ve edsye yakalandım ben şeritte giderken eds yakaladı beni acaba emniyet şeridinde gitmenin cezası nekadardır bilen varmı

arkadaşlar hepinize öncelikle meraba bugun araba sıkıştırmasından dolayı emniyet şeridine girdim ve edsye yakalandım ben şeritte giderken eds yakaladı beni acaba emniyet şeridinde gitmenin cezası nekadardır bilen varmı

eds'ye yakalandığını nasıl anladın.

Araba sıkıştırdı emniyet şeridine kaçmak zorunda kaldım diye itiraz edebilirsin, yalnız 50cc'lik scooterla çevreyoluna çıkma bir daha.

F54

ben ist gittiğimde hep emniyet şeridinden gidiyorum ama ceza falan gelmiyor sana da gelmez:cat:

Emniyet şeridinden motorla ceza yediğim olmadı hiç motorlara kesmiyorlar galiba :cherry:

72 tl den , 650 tl ye çıkmış.

http://www.aktifhaber.com/hangi-trafik-cezasi-ne-kadar-oldu-699384h.htm

kamera olan yerlerde emniyet şeridine girmeyin.
bir de bazı yollarda emniyet şeridinde eds yazmasına rağmen yalan. sağ tarafa bakın kamera varmı yokmu diye.

onca zaman emniyet şeritlerinde cirit atan biri olarak ilk kez duyuyorum motorcunun ceza alabileceğini :)

ben ist gittiğimde hep emniyet şeridinden gidiyorum ama ceza falan gelmiyor sana da gelmez:cat:

kamera olan yerlerde emniyet şeridine girmeyin.
bir de bazı yollarda emniyet şeridinde eds yazmasına rağmen yalan. sağ tarafa bakın kamera varmı yokmu diye.

onca zaman emniyet şeritlerinde cirit atan biri olarak ilk kez duyuyorum motorcunun ceza alabileceğini :)

Ne kadar da güzel yönlendirme yapıyorsunuz !! , bravo doğrusu !!.

Yok işin ilginç yanı ! , başlığı açan arkadaşımız "cezası kaç para diye soruyor !!!!!!!! , soruyu anlamamakta bu kadar ısrarcı olunsun hayret !! pes doğrusu , "yani illa kural bozan olacazz !!

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
EDS affetmez ya, ceza evinize gelir bence :p.

ya sahi, geçen gün ben araba ile seyir halindeyken motorlar vızır vızır emniyet şeridinden geçiyordu. hatta hepsine de baktım plakaları kapalı mı, okunuyor mu falan diye hepsi normaldi.

F54

Ne kadar da güzel yönlendirme yapıyorsunuz !! , bravo doğrusu !!.

Yok işin ilginç yanı ! , başlığı açan arkadaşımız "cezası kaç para diye soruyor !!!!!!!! , soruyu anlamamakta bu kadar ısrarcı olunsun hayret !! pes doğrusu , "yani illa kural bozan olacazz !!
sakin ol şampiyon:jocolor:

ben kask takmam ehliyetim de yok kafam esince küçük rakı içer öyle çıkarım trafiğe yakalanırsam türk polisi gerekeni yaparsen merak etme:king:

sakin ol şampiyon:jocolor:

ben kask takmam ehliyetim de yok kafam esince küçük rakı içer öyle çıkarım trafiğe yakalanırsam türk polisi gerekeni yaparsen merak etme:king:
Ben de bikaç kere akşamdan kalma çıktım sabahın 6'sında motorla. Çok güzel oluyo hele istanbulda boğaz, deniz, sabah güneşi falan filan :cherry:

Cezası 650 TL oldu diye biliyorum. Ayrıca ben de 2008 yılından beri istanbulda emniyet şeridi kullanırım hiçbir zaman ceza yemedim bilgin olsun.

F54

Ben de bikaç kere akşamdan kalma çıktım sabahın 6'sında motorla. Çok güzel oluyo hele istanbulda boğaz, deniz, sabah güneşi falan filan :cherry:

akşamdan kalma güzel olmaz daha taze iken dene mengü hatta gel sakarya ya beraber çekelim kafaları sonra gidr bi istanbul yaparız emniyet şeridin de takılırız döneriz geri:cherry:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar