Edirne'den Merhaba

Merhaba Motosiklet tutkunu arkadaşlar,

motosiklet.net' in gelişmediği dönemde ikiteker.org 'da donald duck 'ın ve Ayşe şule bilgiç'in yazılarını okuyarak Lise döneminde tutulduğum bu sevdaya 2 sene önce A2 ehliyetimi alarak girmiş sayıyorum kendimi.
Ailemin ve çevremin ısrarıyla Motosiklet sahibi olamadım. :( Bende Otomobil ile adranalinimi yükseltiyorum, ufak çapta modifiyeyle uğraşıyorum.

Her türlü engellemelere rağmen buna eşimde dahil:) Bu ateş sönmeyip, tam tersine körüklendi.

En kısa zamanda motorcular kervanına katılmak için çalışmalarım sürüyor.(Eşimi ikna çalışmalarım)

Bol forumlu ve kazasız günler diliyorum...

Super Moderator
Aramıza hoşgeldin...:rendeer:
Umarım forumda aradığını bulur, kalıcı olursun.

Hoşgeldin aramıza arkadaşım. Bende edirnedenim. Umarım kalıcı olursun bu sitede:rendeer: :rendeer: :rendeer:

abe siz needersiniz buralarda bakayııım
kop gel kızanım buralara bekleriz seni bea

Abe bende edirnedenim bea
Toprğam sen neredesin ne iş yaparsın bea
Motoru ne kadar sevüün, neden bu kadar geç kaldın,
Oşgeldin bea

Süper Moderatör (BBRR)
A be kızanlar , Edirneliyim demedimki Edirneden dedim :) Ama Yaşadığım Şehri çok seviyorum. Ankaralıyım Arkadaşlar, 8 sene Samsunda, 5 sene İstanbulda(Ataköy Lisesi Mezunuyum),4 senede Kırklarelinde yaşadım, Tahsilimi Balıkesirde yaptım. Şimdi Edirneye yerleştim. Sakal , Selimiye Devlet Hastanesi'nde çalışıyorum öncesinde Özel Trakya Hastanesindeydim.

Hoşbulduk arkadaşlar, Aman tekerinize taş gelmesin..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldin arkadaşım

..Carmentality..' Alıntı:
A be kızanlar , Edirneliyim demedimki Edirneden dedim :) Ama Yaşadığım Şehri çok seviyorum. Ankaralıyım Arkadaşlar, 8 sene Samsunda, 5 sene İstanbulda(Ataköy Lisesi Mezunuyum),4 senede Kırklarelinde yaşadım, Tahsilimi Balıkesirde yaptım. Şimdi Edirneye yerleştim. Sakal , Selimiye Devlet Hastanesi'nde çalışıyorum öncesinde Özel Trakya Hastanesindeydim.

Hoşbulduk arkadaşlar, Aman tekerinize taş gelmesin..
Motorun var mı bea

gunaydın tarakyalı kankalar varmı oralarda cbr cilerben babaeskiden

sakal heryerde varsın hee nereye gıtsem karsıma cıkıon senı gezentı senı:queen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar