[Edirne - MT]

Bakalım kimler varmış :p

Ben - Aykut Coşkun (Trakya İletişim 1)

Ben de buradayim.
Ama su an isim nedeni ile diyarbakirdayim fakat yilda iki kez geliyorum edirneye
Selamlarrrrrrrrrrrrrrrrr.

Bu kadarmı :p ??
Havalar ısındıkça serhat şehrimiz Edirne sokaklarında bir çok motor görür oldum. Umarım bu sayı gün geçtikçe artar. Tanışmak kaynaşmak dileğiyle:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
HAde yaw yokmu edirnemizde söle bi grup..Havalar acıoo gelelim bi ciğer yiyelim hep beraber...:wiinkk:

ya ben de trakya biyoloji mezunuyum ama 7 sene oldu..
4 senem geçti edirnede, ucundan biraz edirneli sayılırım :)

ya zühtüpaşa! ciğer dedin, aklımı aldın yani yaa, nasıl özledim bilemezsin..

ciger.jpg

Edirne ciğerini özleyenlere :p

bizde edirnedeniz

beyLer bende edirnedenim gerçi uzköp'lüyüz ama ne olsun idare edin tur fiLan yada gezi filan düzenlerseniz geLirim ama motoru haziran 2006 nın ortasında aLıcam.... Herkese seLamlarrr..

ayıpsın caner kardes, bekleriz edirneye...benim senede 2-3 kere uzunkopruye duser, gorusmek uzere...

ibobey var kardeşim Trakya Üni. Fizik bölümünden ama o giremiyor net'e sanırım bu sıralar.

Selam, ben de varım henüz motorum yok ama yakında alıcam inşallah. 2. el commuter ya da cruiser düşünüyorum.

AAa uzköp'e fiLan geLirseniz ağırLarız en azından ya çayımızı ya biramızı içersiniz... neyse fazLa suLandırmadan :cherry:

TaBi Edirne'ye gitmemezLik oLmaz çok seveim edirneyi... Ciğer burdada var ama edirnedeki keçicizade yok mu adamı deLi ediyo şekerLemeLer süper..

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
zuhtupasa' Alıntı:
HAde yaw yokmu edirnemizde söle bi grup..Havalar acıoo gelelim bi ciğer yiyelim hep beraber...:wiinkk:
Ah be zuhtupasa abim, ne yaptın sen, valla organizasyonların kralı sensin, valla yap bir edirne turu, hep beraber akalım. Ciğer yiyelim 3 senem geçti edirnede ne çok özledim anlatamam...
@Jazzbass
Üff o ne fotograf öyle. Bir de aç karnına baktım bu başlığa, valla cenifır lopet'in pıçlak fotografını koysan, bu kadar çekmezdi beni.... :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Vardır elbet koca şehirde birkaç twister, Hayabusa değil ya bu:p

Koca Sehİr Mİ,edİrne Mİ? Olmayabİlİr Bence,cokta Sasİrmamak Lazİm..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar