[Edirne - MT]

edirne mt çanlanın artık,yaz geldi geziler başladı
irtibat için tekirdağ mt bölümüne bakabilirsiniz

Tekrar selamın aleyküm Kısmetse ayın 20 si gibi edirnedeyim yaz boyunca orada olucam mümkün oldugunca geziler yapacagım katılmak isteyenler varsa bir plan yaparız gezeriz.Örnegin istanbul kırklareli tekirdağ vs. uzak yerlere gitmek istiyorum.Motorum kanuni 200 caracal büyük cc li motor olursa ayak uyduramam ort. hız 90 sıkıstırmadan gidiyor max. 120 bilginize

Tekrar selamın aleyküm Kısmetse ayın 20 si gibi edirnedeyim yaz boyunca orada olucam mümkün oldugunca geziler yapacagım katılmak isteyenler varsa bir plan yaparız gezeriz.Örnegin istanbul kırklareli tekirdağ vs. uzak yerlere gitmek istiyorum.Motorum kanuni 200 caracal büyük cc li motor olursa ayak uyduramam ort. hız 90 sıkıstırmadan gidiyor max. 120 bilginize

Tekirdağ Grubumzun GEzilerine Bekliyoruz :cat:

ancak tekirdağınkilere katılırız dostum :) beni de artcı olarak kabl edersin artık (ehliyeti alana kada ) :)

merhabalar. bende uzunköprüden berkant.. yakın bir zamanda sizlerle tanışmak dileğiyle..

Arkadaşlar, Edirne grubunda var mı bi atraksiyon? Başka taraflara mı kayıcaz yoksa?

çok pasifsiniz cok..

yokk özer bu edirne benim gitmememi bekliyor oraya anlaşılan :)
caner sanırım önümüzdeki ayın 20 sine kadar geliyorum ayın üçünde şirket kuruluyor ve bizim evraklar teslim ediliyor sonrada biz gelicez işte ardından
akşamları gezeriz hee bol bol

yokk özer bu edirne benim gitmememi bekliyor oraya anlaşılan :)
caner sanırım önümüzdeki ayın 20 sine kadar geliyorum ayın üçünde şirket kuruluyor ve bizim evraklar teslim ediliyor sonrada biz gelicez işte ardından
akşamları gezeriz hee bol bol

edİRNE mT :farao: öyle birşey yok galiba foruma bakarmısın :queen::queen:caner22 ve senden bekliyoruz artık hareketi edirne adına :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar