Edirne Dedik Kırklareli Dedik 13.04.2008 Tam 232 Km :)))

Gezi güzel olmuş. iyi vakit geçirdiğiniz belli. MX-R'ı görünce benimki aklıma geldi. Bazen keşke satmasaydım diyorum :) Bol motorlu gezilerinizin devamını dilerim. Bu arada ExTRma senin motorun ön cam nerde ??

Ön camı yok motorun ön farı yeniden yapıyorum biraz şekilli olucak :)
By_Star la aniden apriliada karar kılınca grenaj idalarını bile sıkmadan yola cıkmısız vidaların yarısı yolda dökülünce bizde babaeskide tamirciye uğrayıp vidaları taktık :p

Ön camı yok motorun ön farı yeniden yapıyorum biraz şekilli olucak :)
By_Star la aniden apriliada karar kılınca grenaj idalarını bile sıkmadan yola cıkmısız vidaların yarısı yolda dökülünce bizde babaeskide tamirciye uğrayıp vidaları taktık :p

Motorun son halini sitede yayınlarsın artık. Ön camıda yaptırırsın heralde, anormal duruyor :) Yaptırırsan eğer siyah olsun ama bakınca yoluda görebilesin. Şeffaf-siyah gibi birşey :p Egsozuda değişmişsin. Her neyse motorun son halini bekliyom. MX-R'ında vidyosunu çekseydiniz.

Motorun son halini sitede yayınlarsın artık. Ön camıda yaptırırsın heralde, anormal duruyor :) Yaptırırsan eğer siyah olsun ama bakınca yoluda görebilesin. Şeffaf-siyah gibi birşey :p Egsozuda değişmişsin. Her neyse motorun son halini bekliyom. MX-R'ında vidyosunu çekseydiniz.

Onu caner çekmiş haberim olsaydı daha güzel uzardım :queen:
telefonla çektiğimiz için video net değil ama birdahaki sefere çekicez inşallah :)
Bu arada arka amortisörümde sorun vardı az önce hallettim ve arka çamurluğuda taktım yakında tam kıvamına gelicek inşallah :p

düşünün bakalım bu pazar neyere gideceksiniz ben de geliyorum bu sefer caner kafana takma benim motor da gitmiyo biz arkadan gideriz senle :mrgreen:

rx115 mi gitmiyor:bounce: beni eksoz dumanına boğacaksın dimi cakallll:mrgreen:

abi çalışıyoruz be biliyon motorda daha çıkmadı elim kolum bağlı
kısmet artık

süper gezi elinize motorlarınıza sağlık adanadan kırklar eline selamlar saygılar. devamını bekliyoruz

resımlerı göremıyorum emre gardaş bızım resımler bın kat daha ıyı derım sence

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar