ecel Ercan Pekel'i Bursa'da Yakaladı :(

ALLAH cc rahmet eylesın sevenlerıne yakınlarına sabırlar nasıp etsın cenazasi benım semtımden kaldırılıyormuş gıtmeye calışacağım
haberde izlediğim video da motosıklette bır sey yok ve motosıkletı regal muhtemelen dıkkatliydı herhalde ama şu kahrolası kamyonlar

Çok acı bir haber 22 yaşında böyle bir kaza Allah rahmet eylesin...Keşke bende gelebilseydim.....

Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin ve geride kalanları korusun...

çok üzücü :pr:

allah gani gani rahmet eylesin...ailesine ve yakınlarına sabırlar dilerim...

Motosikleti
TGB X-MOTION 250
Allah rahmet eylesın geride kalanlarına sabır diliyorum

Allah rahmet eylesin, toprağı bol olsun inşallah. Yakınlarına da sabırlar dilerim :pale:

Super Moderator
yapma yaaaa yapma bea ercan inanamıyorum yaa
3 apartman yanımda oturuyordu istanbula her gelişinde görüşürdük bursada öğrenciydi
regalini çok severdi
tüylerim diken diken oldu çok üzüldüm yaa
allah rahmet eylesin hay allah yaa hay allahım yaaa offff:pale:

Hayret birşey , sabah sabah moralim bozuldu sinir oldum şimdi.
Yazık kardeşimiz ne acı çekti kimbilir.
Allah rahmet eylesin , yakınlarına sabır versin , Allah hepimize hayırlı ölüm nasib etsin..

Uzun zamandır kaza haberi almıyodum moralim bozuldu.motora bakılınca hasar yok gibi duruyor.Ahhhh şu kamyonlar yol ayrımında ben büyüğüm diye durmadı tabi....:pr:
arkadaşımıza Allah'tan rahmet yakınlarına sabır diliyorum,toprağı bol olsun....:salut:

Mersin İl Temsilcisi
acısını yaşatanların acısı daha büyük olsun... nur ve rahmete mazhar olsun ve geride kalanlarına rabbimiz sabır versin :(

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah rahmet eylesin. Geride kalanlara Allah sabır versin. mekanı cennet olsun. en korktuğum ölüm biçimi
Lütfen tüm sürücü arkadaşlar kurallara uyalım gözümüzü dört açalım.dikkat dikkat dikkat

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar