Ebayden intercom almak istiyorum yardım

Arkadaşlar intercom almak istiyorum ama ne model ne marka nede bir şey biliyorum climder c3 görmüştüm bir-kac yerde ebayden almak sıkıntı çıkarır mi gümrük vs.

Ben bunu kullanıyorum yaklaşık 6 aydır.Ses kalitesi menzili bana göre yeterli.Radyo,cep telefonundan müzik dinleme,cep telefonuyla konuşma özellikleri var problemsiz çalışıyor.Tavsiye ederim.

http://www.ebay.com/itm/2X-Bluetooth-Intercom-1000M-2-riders-Climder-C3-Motor-Helmet-Intercom-Headset-/181709852955?hash=item2a4ec0511b&vxp=mtr

Bu tavsiye edilen intercomu bende kullanıyorum. Kullanması çok pratik ve ses kalitesi gayet iyi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar bu intercom iki kişi arasında iletişimi sağlıyor mu? Mesela artçıma ve kendime bir tane alsam konuşabilirmiyiz bu şekilde?

Evet iki kask arası iletişim sağlayabilirsin. Muhtemelen daha fazla kişi ilede bağlantı sağlanıyordur ama deneme fırsatım olmadı @avici

bi arkadaşlar ortak şu modeli aldık

http://www.ebay.com/itm/261704298125

ekstradan uzaktan kumandası var, elciğe bağlayabiliyorsun, uzun yolda iş görür.
ben alırken fiyat 130 € idi şimdi zam gelmiş sanırım.
Siparişi vermeden önce satıcı ile görüştüm ve vergi ödememek için düşük fiyat yazmasını talep ettim.
Kutunun üzerine 25,5 $ fiyat etiketi koymuştu ve gift (hediye) olarak belirtmişti.
20-25 gün sonra Ptt kargo ile adresime kadar geldi.
Sadece 50 Kuruş damga vergisi ödedim ekstradan.

Intercom u test ettiğimizde yaklaşık 700 metreye kadar ses gayet net, ancak 800 metrede parazitleniyor ve bağlantı kopuyordu.
Ancak mesafeyi kısaltınca tekrardan otomatik bağlanıyordu.
Ses kalitesi ise gayet iyi. Normal kullanımda son ses müzik açamazsın çok iyi bas ve tizleri var.
Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum, gayet memnunum.
Şarjı da günlük 30-40 dakika kullanım ile 1 hafta kadar gidiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar