Ebayden çanta aldım gelmedi ?

Merhabalar ebayden çanta aldım 115 liraya ürünün kargolandigina dair bir mail geldi 1 hafta sonra 1 ay olucak ve ürün hala gelmedi ve satıcı ürünün linkini kaldırmış bugün , mobilden girdigim için onaylama gibi bir şey var mi bilmiyorum nasıl bir yol izlemem gerekiyor acaba ?

Ebay de her türlü paranı alırsın ben bu ay 3 ürün için geri ödeme aldım ürünler gelmedi diye ama şöyle bişey var ebay de satıcılar cidden işin çivisini çıkarmışlar, yanlış takip numaraları veriyorlar sürekli oyalıyorlar, hep iyi niyetli olmaya çlıştım ama artık affetmiyorum 40 gün içinde gelmezse basıyorum direk para iadesini.

Not: 3 haftada kolay kolay çinden kargo gelmez bana şimdiye kadar bi kez geldi 3 haftada onu da gearbestten yaptığım bi siparişte yaşamıştım.

Aldığınız yer ile çok alakası var bu konunun. 5 Ekim'de Yamaha MT-07 için M-Factory ayna uzatıcı ve K&N Hava filtresi sipariş ettim. Birisi Hong Kong'dan diğeri de Amerika'dan gönderildi ve 15 Ekim'de elime ulaşmıştı. Yani toplam 10 günde elimdeydi iki ürün de ki haftasonlarını iş günü olarak saymazsanız totalde 8 iş gününde siparişlerim adresime geldi. Demem o ki alacağınız ürünü satan satıcının Feedback'lerine bakın. Ben genelde "TOP RATED SELLER" ibaresi olan yerlerden aldım bugüne kadar siparişlerimi ve hiç bir problem yaşamadım.

bazen şikayet edip parasını iade aldığım ürünler 2 ay sonra teslim edildi. Posta durumunun ne olacağı belli olmuyor..

hocam bence biraz daha bekleyin. normalde 15 ile 45 gün arasında gün verirler.
bende bi keresinde 40 gün felan bekledim gelmedi, satıcı ile görüştüm, ister para iadesi yapalım ister yenisini gönderelim dedi.
bende para iadesi istedim, aynı gün iade etti, bi 10 gün sonra felan ürün geldi :)
ama 2 liralık bişi olduğu için tekrardan iletişime geçmedim.

ebay deki satıcılar (özellikle 10bin üzeri satış yapanlar) müşteri memnuniyeti konusunda gayet iyiler.
iki ay önce interkom almıştım. özelliklerinde 1000 metre yazmasına rağmen, test ettik 800 metrede bağlantı koptu, satıcıya söyledim.
isterseniz hemen ürünü iade edin, yenisini masrafsız gönderelim dedi. Bir ay daha interkom beklememek için gerek yok bu da işimi görür dedim. Adamlar teşekkür ettiler, size bi hediye gönderelim dediler. Olur dedim, çakmaklıktan çalışan usb şarj cihazı ile pusula gönderdiler :)

Aynı durumu şu anda ben de yaşıyorum.Büyük ihtimal aynı çantayı bile sipariş etmiş olabiliriz (Monster Energy Backpack)

Satıcı üyeliğini kapatmadan 1 gün önce tracking number istemiştim.Numarayı kontrol ettiğimde Çinden yola çıktığı yazıyor ve şu an taşımada gözüküyor.Benim de 10 gün olacak siparişi vereli.

Ebayden satın aldığınız her ürün için mutlaka takip numarası isteyin.Senin durumun için biraz daha beklemende fayda var çünkü Çinden 15 - 40 gün arası geliyor ortalama.Bildiğim kadarıyla ebayden sipariş ettiğin ürünün para iadesini 2 aya kadar sorgusuz alabiliyorsun.O konuda sorun yaşamazsın yani.

Aynı durumu şu anda ben de yaşıyorum.Büyük ihtimal aynı çantayı bile sipariş etmiş olabiliriz (Monster Energy Backpack)

Satıcı üyeliğini kapatmadan 1 gün önce tracking number istemiştim.Numarayı kontrol ettiğimde Çinden yola çıktığı yazıyor ve şu an taşımada gözüküyor.Benim de 10 gün olacak siparişi vereli.

Ebayden satın aldığınız her ürün için mutlaka takip numarası isteyin.Senin durumun için biraz daha beklemende fayda var çünkü Çinden 15 - 40 gün arası geliyor ortalama.Bildiğim kadarıyla ebayden sipariş ettiğin ürünün para iadesini 2 aya kadar sorgusuz alabiliyorsun.O konuda sorun yaşamazsın yani.

geçenlerde ben paylaşmıştım o çantayı, hemen almışsınız demek :D
bazı satıcılar çakma ürün satıyor yalnız onu mutlaka satıcıya sorun.
kullananlar yorumlarını da yazarsa sevinirim, aynı çantayı ben de almayı düşünüyorum.

Çanta gelmiş arkadaslar konu yu öğlen açtım , konuyu açarken eve gelmiş akşam eve gittiğimde görünce mutlu oldum :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar