Ebay'dan Full Grenaj Siparişi ??

Merhaba abileri kardeşlerim. Honda CBR 250 motorum için Ebay dan grenaj almak istiyorum ama aklıma takılan bir kaç soru var. istediğim parçayı buldum ama GBP 249.99 gibi bir fiyatı var acaba gümrük de takılma olayı olur mu bide fiyatı Türk Lirasına çevirdiğin zaman Bir milyar çıkıyor fiyat normal mi ?? Yardımcı olursanız sevinirim.. İyi forumlar.

Büyük ihtimalle gümrüğe takılır %20 gümrük vergisi ile alırsınız.
1000 lira ise 1200 lira olur kısaca.

Turkiye den bu fiyata bulamaz misiniz?

Sahibinden.com da bir kaç tane ilan var aslında orjinal 1.000 TL yazmışlar resimleri falan da var http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-motosiklet-honda-cbr-250-r-granaj-kaporta-aksami-orijinal-165114483/detay

geçmiş olsun kaza yapmışsın değmez bence e bay a gerek yok servis fiyatıda aşağı yukarı aynı bildiğim kadarıyla elin biraz anahtar tutuyorsa kendin bile montaj yapabilirsin

geçmiş olsun kaza yapmışsın değmez bence e bay a gerek yok servis fiyatıda aşağı yukarı aynı bildiğim kadarıyla elin biraz anahtar tutuyorsa kendin bile montaj yapabilirsin

Teşekkürler hocam. 2 3 güne kadar servis den fiyatı alıcam toplamayı kendim yapmayı düşünüyorum yer bulabilirsem. yalnız fren manetleri ile aynaları ebay dan almayı düşünüyorum

Grenajlarin Çin malı olanları var tavsiye etmem. Iki gun sonra zingir zingir salllanir kirilir. Iyi arastirin

Servisten fiyat al onlarda 1000 lira der en fazla ben sag grenaji sormustum bikac ay once 170 tl demislerdi burdan yola cikarsak cok tutmaz gibi bide pesin odeme yaparsan %10 fln indirim yaparlar...

Grenajlarin Çin malı olanları var tavsiye etmem. Iki gun sonra zingir zingir salllanir kirilir. Iyi arastirin

Anladım hocam cevap için teşekkür ederim

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:49 ----------

Servisten fiyat al onlarda 1000 lira der en fazla ben sag grenaji sormustum bikac ay once 170 tl demislerdi burdan yola cikarsak cok tutmaz gibi bide pesin odeme yaparsan %10 fln indirim yaparlar...

İndirim mi ? Bizim burdaki servis aksine üstüne ekliyo fiyatların bundan önceki kazada sadece sol tarafın yani sol büyük küçük grenaj direksiyon demiri arka tutamaç vites pedalına 1.050 tl para aldılar. Olmazsa Ankara dan alıcam parçaları

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar