ebaydan çakı getirme (yardım edin lütfen)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İstediğim yanıtlardan biri geldi.

outt.jpg

satıcının 2.579 takipçisi 68.576 görüntülenmesi var 2006'dan beri satış yapıyor ve amerikalı

standartların üstünde :cat:

yorumlar

outtt.jpg

1.ürün tanıtıldığı gibi 20.192
2.satıcı iletişim kurdu sorularıma cevap verdi vs 21.682
3.zamanında geldi 20.586
4.kargo ücreti makul 21.776

outttt.jpg

24.473 olumlu 114 eh işte 100 olumsuz yorum

outttttt.jpg

yorumlardan biri "aynen internetteki gibi teşekkürler"

http://www.imgim.com/outt.jpg

satıcının 2.579 takipçisi 68.576 görüntülenmesi var 2006'dan beri satış yapıyor ve amerikalı

standartların üstünde :cat:

yorumlar

http://www.imgim.com/outtt.jpg

1.ürün tanıtıldığı gibi 20.192
2.satıcı iletişim kurdu sorularıma cevap verdi vs 21.682
3.zamanında geldi 20.586
4.kargo ücreti makul 21.776

http://www.imgim.com/outttt.jpg

24.473 olumlu 114 eh işte 100 olumsuz yorum

http://www.imgim.com/outttttt.jpg

yorumlardan biri "aynen internetteki gibi teşekkürler"

Çok teşekkür ederim bu yardımların için. İlk başta o satıcıdan alcaktım sonra aşağıya linkini atacağım satıcıdan almaya karar verdim. Çakı harici hediyeler vermesinden dolayı ondan almaya karar verdim yorumlarına bakınca da gerçekten iyi buldum. Herhalde 1 hafta içinde Allahın izniyle alacağım oda 1 ay içinde falan gelir adama buradan bir arkadaşın yazdığı gibi üstünü başka bir şeyle paketlemesini söylerim. Geldiği zaman ilk işim sizlere bu konudan resimlerini atmaktır. Herkese yeniden çok teşekürler.

http://www.ebay.com/itm/NEW-Gerber-...racelet-Kit-/361325030695?hash=item5420a66d27

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:30 ----------

oakley boraya baktım beni biraz aşıyor hem de pek beğenmedim. leatherman çok kaliteli bir marka ama insan hep en çok beğendiğini ister nedense ilk gördüğümden beride bu benim çok hoşuma gitti. bu yüzden bende bunu almaya karar verdim. Sizin bıçağınız da çok güzelmiş ama hem maddi hemde manevi yönden bu hoşuma gidiyor tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:37 ----------

oakley boraya baktım beni biraz aşıyor hem de pek beğenmedim. leatherman çok kaliteli bir marka ama insan hep en çok beğendiğini ister nedense ilk gördüğümden beride bu benim çok hoşuma gitti. bu yüzden bende bunu almaya karar verdim. Sizin bıçağınız da çok güzelmiş ama hem maddi hemde manevi yönden bu hoşuma gidiyor tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.

getirtirsen hocam, gümrüğe davet edilmen %50 olasılık :) davet edilirsen emniyette devreye girecek :) 4 cm lik bir çakı için benden amaç, ithalat belgesi, ıvır zıvır bi ton belge istediler -ki çoğu ankaradan alınacak. Polis bununla ne yapacaksın diye sordu ..

çakı ne kadar mıydı 4 dolara almıştım, anında gümrüğe terk ettik, tasişte falsn satılmıştır herhal :)

getirtirsen hocam, gümrüğe davet edilmen %50 olasılık :) davet edilirsen emniyette devreye girecek :) 4 cm lik bir çakı için benden amaç, ithalat belgesi, ıvır zıvır bi ton belge istediler -ki çoğu ankaradan alınacak. Polis bununla ne yapacaksın diye sordu ..

çakı ne kadar mıydı 4 dolara almıştım, anında gümrüğe terk ettik, tasişte falsn satılmıştır herhal :)

Peki siz dışını paketletmişmiydiniz? Yani hiç gelme olasılığı yok mu?

Ben ayı giriz serisini çok beğenmiyorum, genel olarak gerberin çok hayranı değilim. Ama elbette zevk meselesi :) muhtemelen o fiyatlara orjinal gelir, kutuda olduğu sürece de orjinaldir muhtemelen. Arkadaşların dediği gibi Türkiye distribütörü varsa oradan bakabilirsiniz.
Benim favorim spyderco marka çakılar, alt firması byrd var. Bi tık aşağıda kalite olarak (metal kalitesi) fakat tasarımı be hafifliği hoşuma gidiyor. Kershaw lar da iyi yorumlar alıyor forumlarda, ya da öyle hatırlıyorum. Bence önce istediğiniz çeliği belirleyin, ondan sonra marka-model bakabilirsiniz

Malesef çakının replika olma ihtimali %80 ama ben bir adama sorayım. Yinede yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

Opinel benimde çok hoşuma giden bir çakı balığa gittiğimiz bir gün babamın arkadaşında vardı. Hem sade ve şık hemde çizgisini bozmadan hep aynı tip üretiyor. Bir ara istoça ve karaköye gideceğim oralarada bakıp herhalde elden alışveriş yapacağım. Çünkü ebaydan gelirken takılma ihtimali çok yüksek. Yeniden herkese çok teşekkürler.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:08 ----------

Ben ayı giriz serisini çok beğenmiyorum, genel olarak gerberin çok hayranı değilim. Ama elbette zevk meselesi :) muhtemelen o fiyatlara orjinal gelir, kutuda olduğu sürece de orjinaldir muhtemelen. Arkadaşların dediği gibi Türkiye distribütörü varsa oradan bakabilirsiniz.
Benim favorim spyderco marka çakılar, alt firması byrd var. Bi tık aşağıda kalite olarak (metal kalitesi) fakat tasarımı be hafifliği hoşuma gidiyor. Kershaw lar da iyi yorumlar alıyor forumlarda, ya da öyle hatırlıyorum. Bence önce istediğiniz çeliği belirleyin, ondan sonra marka-model bakabilirsiniz

Pek fazla çelikten anlamıyorum ama hafif çakı kalitelidir bence. Ama beğendiğim çakıların videolarını ve yorumlarını okumaya çalışıyorum. Nedense spydercoların tiplerini bir türlü sevemedim ben düz sade ve testeresi olanları seviyorum. Malesef gerber disbiritorunde bulamadım. Byrd markasına hemen bir bakayım çok teşekkür ederim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:13 ----------

Serk21 malesef linkini verdiğiniz çakı sahte. Adama soran birisinin yorumunu gördüm.

Paracord bileklik fiyati Türkiye de tam bir kazik 20 25 lira ama bende aliexpressten 1.73$ aldim gayet orjinal ve saglam. Uzerinde duduk ve magnezyum ates baslatici cubuk var ipi de parasut ipidir.

Gerber bicak renginde ve boyutunda bicakta aldim suan yolda ama orjinal degil bilerek aldim cunki 5.70$ fiyati vardi isimi gorsun yeter.

Motosiklet zincir temizleme fircasi TR de 15 20 lira ben aliexpressten 1.48$ aldim.

Bundan sonra alacagim ufak tefek seyleri ve aciliyeti olmayan urunleri TR de arastirip fiyat arastirmadi yapip pahali ise yurtdisindan alacagim. Kargo zaten bir ay icinde geliyor sorun olmuyor.

Forum dışında bir kaç kişiyede sorduktan sonra malesef ebaydan getirmeme kararı aldım. Bıçağın takılm aihtimali yüksek diyorlar bende bu yüzden istoça ve karaköye bir ara gideceğim. Yada babam gidinca ona aldırırım ama onasıl bir şey alır Allah bilir. :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Yurt dışından çakı getirilmez büyük problem oluyor, takılma ihtimali çok fazla.
Türkiyede adam gibi orjinal Çakı bulabileceğiniz 2 yer var şanslıyız aslında
Birisi benim sürekli alışveriş yaptığım Efe Av ticaret Murat Cona.
Diğeride Tac 87 Harun bey

ikisinede internet üzerinden ulaşabilir ve uygun fiyatlar ile orjinal çakılara sahip olabilirsiniz, heleki Efe Av daki çeşit inanılmaz. Başka yerde kesinlikle çakı bıçak aramayın derim ben.

75 €'nun altında olacağı için takılmadan gelecektir. Ben sapan getirtmiştim sorunsuz geldi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
75 €'nun altında olacağı için takılmadan gelecektir. Ben sapan getirtmiştim sorunsuz geldi.

Sapan 6136 sayili atesli silah ve kesici delici aletler kanun mevzuatinin icindemi arastir? Oyle yorum yap, iskembeden sallayip yorum yapma, gumrukte kacakci yada terorist muamelesi bile gorebilirsiniz mevzuata uymayan bir cakidan dolayi

Gerber'in Türkiye distribütörü var buradan iletişim kurabilirsin http://www.zirveithalat.com/

aga sen ne iş yapıyorsun herkese güzel mantılı cevaplar veriyosun araştırıp buluyorsun hic iskan yok.
ilk motor almaya karar verdiğimdede bikaç cevabını okumuştum.
helal olsun yani doğru düzgün cevap veren yokken bu azim taktire şayan.

cakiyi D&R gördüm sanki yanlış hatırlıyorsam kusura bakmayın.

kesici ve delici aletleri ithalat izniniz olmadan gumrukden cekemezsiniz bosuna siparis vermesin kimse.orda kalir.kozmetik urunleride gecerli

aga sen ne iş yapıyorsun herkese güzel mantılı cevaplar veriyosun araştırıp buluyorsun hic iskan yok.
ilk motor almaya karar verdiğimdede bikaç cevabını okumuştum.
helal olsun yani doğru düzgün cevap veren yokken bu azim taktire şayan.

cakiyi D&R gördüm sanki yanlış hatırlıyorsam kusura bakmayın.

Güzel sözlerin için çok teşekkür ederim :rendeer:
Bilgi paylaştıkça çoğalır , herkese yardımcı olmak istiyorum taş atıyorum da kolum mu ağrıyor :) seviyorum herkese yardım etmeyi. Bugünümün mutlu geçmesini sağlayacak cümleyi senden duymuş oldum. Tekrar teşekkür ediyorum güzel sözlerin için :rendeer:

Allah tüm mesaj yazanlardan razı olsun. Malesef gerberdan vazgeçtim hep sahtesi satılıyor. Kershawlara baktım çok kaliteliler ama istediklerim stokta yok. Shamy çok teşekkür ederim. Efe av tocareti biliyorum ve orda bir modelde gözüm var şuan aklıma gelmiyor. Tac 87 harun beyede bakayım hemen. Öğremci olduğumdan bütçe fazla değil keşke güç yetsede buckın pahalı modellerinden alsam. Yeniden mesaj yazan herkese çok teşekkür ederim.

Aynen onlarada bakıyorumda internet sitelerine güvenemez oldum bir orjinal satan sadece birkaç yer biliyorum yardımınız için teşekkür ederim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:00 ----------

Az önce yine wfe avda dolanırken cold steelin şu modelini gördüm. Videosu vardı izleyelim dedim bıçak tüm testlerden başarılı geçti baya beğendim bilmoyprum belki bunu alırım. Merak edenler için link aşağıda.

http://www.efeav.com.tr/Cold-Steel-Kudu-CS20K-Cep-Cakisi,PR-4024.html

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bende ontorio rat 2 ve esee zanduco var, ikisinide degisimli olarak edc gunluk tasima kullaniyorum cok memnunum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar