Ebay ile alışveriş

Motosikleti
600RR
Merhaba,

eBay aracılığı lie bir egzoz sipariş ettim. bana verilen tracking numarasını girdiğimde değişik tarihler v.s çıkıyor. Daha önce sipariş veren birisi beni aydınlatabilir mi ?

Tracking #:CJ248524532US

https://www.usps.com/ Buradan bakıldığında farklı şeyler görülmekte.

USPS tracking numaralarini donusumlu kullaniyor. Yani sana verilen numara daha once baskasi tarafindan kullanilmis. Bir kac gun icinde sifirlarlar ve senin paketinin bilgileri yer alir orda.

o numaraya cok bakma cunku ellı kere el degıstırecek o numaara ya kargo parası odeyecek numara alacaksın yada 40 gun bekle babamö bekle :pr:

Adı üstünde takip numarası, o numarayı girdiğin zaman kargonun hareketlerini gösteriyor. Şu anda Chicago dağıtım tesisindeymiş. Muhtemelen orda birkaçgün bekler, daha sonra da uçağa verilir. Chicago'dan yola çıktıktan 1 gün sonra Türkiye'de oluyor. Gümrük işlemleri vs başlıyor. Kargo Türkiye'ye geldiğinde aynı takip numarasıyla ptt nin sitesinden takip edebiliyorsun. Ptt kargo ile sana en yakın ptt şubesine ya da evine gelecek. Evde olmazsan kapıy not da bırakıyorlar, hangi şubeden alman gerektiğini notta görebiliyorsun. Kargoyu teslim alırken de gümrük bedelini ödüyorsun.

valla orada ne yazarsa yazsın :D

bizim postacıya soruyorum paket pazartesi kağithanedeymiş niye cuma getirdin 5 gun bekledik

verdiği cevap "bir paket için buraya mı gelecektım" , sanki geçerken ugruyor gibi :D Çin den 12 gunde geliyor kağıthaneden ofise 2 km yi 5 günde geliyor

27sinde bir sipariş 2 kargo, 28 mayısta da başka bir kargo olarak dealextremeden 2 sipariş verdim. ilk siparişimin 1 parçası tedarik edilemediğinden elindekini göndermiş, ertesi gün diğerini. kargolar halen daha ülkeye giriş yapmadı. swisspost iyidir inşallah. bakalım ne zaman gelecek...

Motosikleti
600RR
İngiltereden kolye sipariş verdim 4. gün kapıma kadar geldi. Amerikadan egzozu ayın 11 inde kargoya vermiş, hala bir gelişme yok :(

Merhabalar
Ben sık sık ebay dan alısveriş yapıyorum genelde o numaralarla takip etmiyorum siparişilerim Çin den en yavas gelenı 17 gunde ,en hızlı 11 gunde geldi.Onda da söyle bir durum var oturdugumuz mahalleye postacı cuma gunlerı geliyor,eğer paket pazarteside gelmiş olsa elime cuma gunu geciyor :D Turkiye de 20 gun normal bir sure.Egsoz un bedeli 75 doların altında mı? gumruge takılma ihtimali var

Motosikleti
600RR
Egzoz 300$ yani gümrüğe takılacak. Ama hala bir gelişme yok, TR ye girdigine dair birşey yok. Çıldırcam beklemekten. TR ye girse hangi gümrüğe gidecek, ihbarı beklemeden ben giderim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar