Ebay alışverişinde yardımcı olabilecek var mı?:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar merhaba.Türkiye içinde arayıp bulamadığım bir kaç ürün için ebay sitesinden alışveriş yapmak istiyorum.Ama hem ingilizcem yetersiz hem de prosüdür hakkında pek bilgim yok.Eğer yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim.Para konusunda sıkıntınız olmasın.Ürünü almadan önce ücretini havale olarak yatırırım hesabınıza.Zaten toplamda 40 tl gibi bir ücreti oluyor alacaklarımın.Size de bir miktar komisyon bırakabilirim isterseniz.Beni forumda tanıyan abilerim vardır.Sorun çıkmaz.Eğer yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.Fotoğraf makinesi ile aksesuarlar alınacak 1-2 tanecik.:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Fotoğraf makinesi ve aksesuar alacaksın ama 40 TL civarı tutarı var. Nasıl oluyor? Ürünlerin linkini atar mısın?

Arkadaşlar tek sorun alışveriş yapmak değil.İngilizcem de biraz kıt.:)Slayerrr üstadım anlatımda bir bozukluk yapmışım afedersiniz.Sadece aksesuar alacağım makine ile ilgili.:)Türkiyede bu ürünü bir adet dükkanda buldum.O da tükenmiş.Bakalım araştırmaya devam ediyorum.Eğer yurtdışı konusunda yardımcı olabilecek biri olursa yurtdışı tercihim.Yoksa bir şekilde bulacağız.:)

Yeni düzenlemeye göre, kişi bir yılda sadece 5 kez alışveriş yapabilir.
Ve bu alışverişlerinde, kargo hariç 75 Avro'yu geçmemesi lazım.
Yani, sadece bir kereliğine birileri yardım edebilir diye düşünüyorum.
Sonuçta şarjörü bitirmemek lazım. Ne olur ne olmaz, burası Türkiye.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hiç bir sorumluluk almamak şartıyla ve bir sefere mahsus senin adına ebay'den alışveriş yapabilirim. Fazla iyiliğim üstümde galiba. :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar