ebay alışveriş yaptım?

herkese merhaba.

ebay üzerinden alışveriş yaptım. kargom Yanwen diye bişeyle gönderilmiş. takip numarasından baktığımda kargo istanbula gelmiş görünüyor sonra bi hareket yok. pim de olabilir diyen var ptt dağıtıyo oraya sor diyen var. bu pim tam olarak ne oluyo öncelikle? ve yanwen üzerinden geldiyse kargonuz dağıtımı ptt mi yaptı elinize nasıl ulaştı yardımcı olurmusunuz?

şimdiden çok teşekkür ederim.

Yanwen'i bilmiyorum ama P.İ.M Posta işleme merkezi demek. Ptt evinize getirir bir-iki güne kadar. Pim de görünüyorsa mektup sınıfında küçük bir şey almışsınız sanırım. Kutuda gelecekse kargo işleme merkezine gider orada gümrüğe girip girmeyeceği kontrol edilir.

Ptt nin sitesine girip kontrol edebilirsin.

Kargo barkod numarasını yada ID olarak satıcı bildirmiş olmalı.

Motosikleti
BWS 100
Kargo takip kodun vars kafan raht olsun.
Edevletten falan takip edebiliyorsun.
En kotu git ptt kargoya o track number ile bilgi verirler sana. Geri gitme ihtimali zor, pahali biseyse en kotu gumruge takilir, vergisini oder alirsin.

Eger kargo icin ayri bir ucret odemediysen, buyuk ihtimal, evet ptt kargo getirecektir.

elektronik ise takılma ihtimali yüksek ama takılmayabiliyor da

Cevizlibağ'da takıldı ise eve kağıt gelir, nüfus kağıdınızla gider gümrüğünü, harcını öder alırsınız...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kimse paket içeriğini sormamış, ben sorayım bari, nedir kaç paradır nerden geliyor bunlar önemli.

öncelikle cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim. aldığım ürün bu linkteki ürün. elektronik olarak sayılmaz aslında. pahalı bişeyde değil zaten. gümrükte falan takılacağını sanmıyorum. göndericinin verdiği takip numarası sadece türkiyeye girişine kadar gözüküyor. ondan sonra göremiyorum. ptt nin yurtdışı kargo takibine de baktım e-devletten de baktım fakat herhangi bir kayıt veya hareket göremedim. söylemeyi unutmuşum ürün çinden geliyor. pekin havayolu ile gönderilmiş.

http://www.ebay.com/itm/Motorcycle-...Parts_Accessories&hash=item2edc9ec172&vxp=mtr

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Endişe edecek bir durum yok. Ptt sitesinden takip edin. Türkiye de hareketi yoksa henüz gelmemiştir. Çinden gelen postalar 10-15günden önce giriş yspmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar