Easy Rider

Arkadaşlar bu filmi izleyeniniz var mı? '69 yapımı denis hopper yönetmiş ve oynamış. özgürlük kavramı üzerine çekilen yol filmi. üzerine konuşulucak, tartışılcak çok şey var belki de. daha başka kavramlar da var. peki izleyen var mı?

İzlemiştim, çok başarılı bir kült film olarak bulmuştum. Bi ara yeniden göz atmakta fayda var.

hoca zaman dolmadan siliver o cevabı :)

ayıp oluyor ızlemeyenlere

evet o film. beni en çok etkileyen filmlerden birisidir aynı zamanda. diğer uyduruk, b- sınıfı fılmlerle alakası yok bu filmin. üstteki arkadaş da belirtmiş. bu bir kült filmdir.

Son düzenleme:
Tam amerikan tarzı bir film çık çevir gittiği yere kadar....

Cd si olucaktı biyerlerde bulursam bi izliyim...

Torrent yasak değilse altyazıyla beraber linkleri verebilirim.Buarada filmin en can alıcı yeri LSD tribi olduğu bölüm.Jack Nickolson da filmin bir yerinde geçen esrar muhabbetini gerçekten esrar içtiklerini söylemiş bir röportajında.

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
şuana kadar bütün motosikletli filimleri izledim ama en çok güldügüm wild hogs filmidir komik ve düşündürücü bir filim

filmin başında müziğin girdiği ve köprüden gectikleri sahneye hastayım sıkıldıkça o kısmı izlerim.acayip gaza getiriyo adamı:queen::queen:

wild hogs ta güzeldi.ikincisi cekilcek deniyodu bi ara ama noldu bilmiyorum.cekselerde izlesek.travolta ya ulasınca sorcam kereta açmıyo telefonlarımı bu aralar:p:p

çok güzel filimdir eger bulamazsan filimi benden temin edebilirsin kardeşim

Teşekkürler :rendeer: Eğer bulamassam mesaj atacağım.Arayıpta bulamadığınız film olursa divx arsivim var(sayısını bilmiyorum filmlerin ama imdb top 250 nin nerdeyse %60 veya 70 kesin var arta kalanlar kaliteli filmlerdir pek bilinmeyen) her türlü yardımcı olurum. :)

evet filmde hakikaten esrar kullanılmış. filmle ilgili spoiler (içreik detayı) vermeden yorum yapsak izlemeyenlere de haksızlık etmemiş oluruz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar