E5teki Tehlikeli Motosiklet Sürüşü

Motosikleti
22" Bajaj NS 200 - 25" Pcx DLX
Melih abi biraz psikopattır :thumleft: Ayrıca makas atan, drift yapan arabalar nasıl tüm arabalara zarar vermiyorsa, bu tür motorcularda tüm motorculara zarar vermiyor.

O an bi kapı açılma vakasını tahmin edebilecek birisidir diye düşünüyorum. Hele de tekerdeyken

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben bile abimin CBF150 ile gezerken ( tabi daha ehliyetim yok ) beni bile sıkıştırdılar ... Galiba motorun üstündeki herkezi apaçi yada serseri sanıyorlar :( :(

Melih abi biraz psikopattır :thumleft: Ayrıca makas atan, drift yapan arabalar nasıl tüm arabalara zarar vermiyorsa, bu tür motorcularda tüm motorculara zarar vermiyor.

Maddi bir zarar değil güzel insan. Diğer insanların bize bakışıyla alakalı bir manevi zarardan bahsediliyor. Saygı, hoşgörü, sempati her şeyi kaybediyoruz bu tür sürücüler yüzünden.

DKN

tekerde giderken biri bagajdan bişey alıcam diye kapıyı açarsa facia olur

Keko önce üzerine bi mont, ayağına bi bot al. Egsoza para verene kadar.

Video hızlandırma efekti ile beğeni peşinde koşacağına.

Motosikleti
BWS 100
Plakada yoktur kesin.
İnşaallah başkasına zarar vermeden ya durulur sakinleşir, ya da sessizce bir kenarda ... .

Dilimizde çok güzel küfürler var bu kişi için. Hepsi layık bu mahluka.

Aslında böyle bir durumda kaza yapan birine sağlık sigortası hakkı vermemek lazım. Kendi mallığının bedelini kendi ödesin. Gerekirse parası yoksa da ölsün. Bir sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum kalanlar açısından.

O videoyu kaldirdilar valla bu resmen gerizekalilik ama o video gercekten guzeldi. Bulan yollarsa sevinirim

O elemanın abisi bu forumdandi çok ileri geri yaptilar en son videoyu kaldirmislardi.

Videosunu çekmiş, kendisini bir şekilde kanıtlamış. İnşallah devamını getirmeden bırakır.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Şeridin dolu ise beklersin normalde kurallara göre. Böyle bir sürüşte hiç bir hak iddia edemezler. Tabii eğer sağ kalırlarsa, öldükleri vakit şahsen ben üzülmem. Aralara girmek diye bir şey yok kardeşim. Eğer biz motosikleti bir araç olarak kabul ettirmek istiyorsak önce bir araç gibi davranmayı bilmeliyiz. Emniyet şeridi hadi eyvallah bir yere kadar zaten kimse birşey demiyor. Fakat böyle sol şeridin solundan, yada aralardan derelerden beyaz çizgi üzerinden kaldırım tepelerinden sürmek diye bir şey yok. Eğer böyle sürüyorsanız unutmayın. Bu sizin hakkınız değil, etrafınızdaki insanların size tahammülüdür. Kabahatlisiniz, madem böyle sürüyorsunuz bunu bari üsturuplu yapın. Hem milletin tahammül sınırını zorlayıp hem hakaret eder gibi motor tepesinde maymunluk yaparsanız toplumdan sevgi pıtırcıkları beklemeyin. Sizden nefret ederler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar