Sabahları işe giderken E5'i kullanıyorum.
Arkadaş, trafikte araçların yarısı çakarlı anasını satayim. Herkes mi acile hasta yetiştiriyor siyah megane ile
Welcome to banana republic
Resmi polis araçlarlarında bile o an birini kovalamıyor ve acil görevde değilse bir yerden bir yere giderken çakarlarını açması yasak olmalı.
Herkes mi acile hasta yetiştiriyor siyah megane ile
Ben ambulans-itfaiye falan değilse biraz duyarsızım.
İstinasız tamamı tabakhaneye malzeme naklediyor. :sunny:
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:52 ----------
Şahsen ambulansların işi abarttığını düşünüyorum.
Ayrıca ambulansla hastaneye yetiştirilmiş ve kurtarılmış kimseyi duymadım neredeyse. Onlar yetiştirse bile sağlık kuruluşları o süreyi bir şekilde tamamlıyor. En son 28 nisanda ayağım kırıldığında 7. dakikada ambulansta, 12. dakika acil servisteydim. Hastane olay yerine 1,5 kilometre mesafede.
Acil servis elemanları yeşil alana mı sarı alana mı alınacağıma yarım saatte karar veremedi. 30 dakika ambulansın sedyesinde bekledim.
İstinasız tamamı tabakhaneye malzeme naklediyor. :sunny:
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:52 ----------
Şahsen ambulansların işi abarttığını düşünüyorum.
Ayrıca ambulansla hastaneye yetiştirilmiş ve kurtarılmış kimseyi duymadım neredeyse. Onlar yetiştirse bile sağlık kuruluşları o süreyi bir şekilde tamamlıyor. En son 28 nisanda ayağım kırıldığında 7. dakikada ambulansta, 12. dakika acil servisteydim. Hastane olay yerine 1,5 kilometre mesafede.
Acil servis elemanları yeşil alana mı sarı alana mı alınacağıma yarım saatte karar veremedi. 30 dakika ambulansın sedyesinde bekledim.
Devlet, millete hizmet için vardır anlayışını benimsediğimiz zaman bu sorunların hepsi çözülecek.
Sarı da olsa yeşil de olsa zaten bir süre beklenir, kırmızı olunca bekletmiyorlar. Yani kırmızı alana almaları için de kafada kırık olması lazım herhalde.
Okullarda tuvaletlerde sabun almaya bütçe vermez devlet, okul müdürleri velilerden ve çevredeki işletmelerden dilenmek zorunda kalırız, ama bunların kocaman makam odaları, özel kalem müdürleri, makam arabaları var.
Düzce'deki bir lisede görevli müdür Suzan Ardıç Çinerin okul içerisinde kendisine özel tuvalet yaptırdığı iddiası büyük tartışma yaratırken, internete düşen fotoğraflarda kapının üzerine "Müdür WC" yazdığının görülmesi tepkileri iyiden iyiye artırdı. Sosyal medyada çığ gibi büyüyen eleştirilerin ardından Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden konuyla ilgili yazılı açıklama gelirken, hatanın ilgili firma tarafından "sehven" yapıldığının ifade edilmesi dikkat çekti.