Umarım "bu lavuğa iyi bakın" dediğiniz kişi bu yazınızı görmez. Nasıl araştırdınızda bu ismi buldunuz anlamadım.
Olayın sürücüsü Melih Yılmaz dır. https://www.facebook.com/profile.php?id=689639329&fref=ts
adamın biri yola tükürmek için kapı açsa ömür boyu yatakta yastıkla wheelie yapar artık.
videoyu izlemen lazımVideoyu izlemedim o yüzden sol şeridin solu diye tarif ettiğiniz yerin neresi olduğunu tahmin edeyim.
Hani sol şeritle bariyer arasında kalan düz çizgi ile ayrılmış ufak bir bölüm var.
Sanırım orayı tarif ediyorsunuz.
Şimdi yorumlarınızdan anladığım kadarıyla ordan gitmek NORMAL ama tek teker yaparak gitmek ANORMAL!
Doğru mu anlamışım?
Videoyu izlemedim o yüzden sol şeridin solu diye tarif ettiğiniz yerin neresi olduğunu tahmin edeyim.
Hani sol şeritle bariyer arasında kalan düz çizgi ile ayrılmış ufak bir bölüm var.
Sanırım orayı tarif ediyorsunuz.
Şimdi yorumlarınızdan anladığım kadarıyla ordan gitmek NORMAL ama tek teker yaparak gitmek ANORMAL!
Doğru mu anlamışım?
Bu bölge E5 de kadıköy maltepe arası (belki de daha uzun) normalden çok geniş bırakılmış, arabalar dururken veyahut yoğun trafikte yürüme hızında iken motosikletler çok rahat 30-40 km/h gibi hızlarda gidebiliyor.
Herkes tarafından kanıksanmış ve alışılmış bir durum bu, hatta polisler tarafından bile.
Fakat sık sık arkadan gazlayıp selektör yapan motorcular da oluyor, burası motorcular için bir nimet. Fakat böyle bilinçsiz motorcular yüzünden her an elden kaçırılabilir.
Kardeş ne haseti yetenekliysen git trafiğe kapalı yerlerde pistlerde yap şovunu başka bir canlının hayatını tehlikeye atanlara tepki göstermek hasetlikmi oluyor ama arkadaş umarım kaza bela almaz orası ayrı konubir kaç videosunu izledim, gerçekten çok yetenekli ve cesaretli biri. ben de bunları yapabilmek isterdim, yaşanacak adrenalin hazzını düşünemiyorum bile ,umarım başına kötü bir şey gelmez.
ayrıca değinmeden geçemeyeceğim, millet hasetinden nasıl da bedduya kaçan yorumlar yapmış ya, yazık hakikaten.
Kardeş ne haseti yetenekliysen git trafiğe kapalı yerlerde pistlerde yap şovunu başka bir canlının hayatını tehlikeye atanlara tepki göstermek hasetlikmi oluyor ama arkadaş umarım kaza bela almaz orası ayrı konu