E5 solun solunda teker yapan ..

İnstagramda da yazmıştım. Hakkında hüküm verilmiştir:
Tez zamanda gebere.

geberme haberi gelir yakındır ,çekirge bir zıplar iki zıplar meselesi,,gelde acı bu tiplere,bakarmısınız her hareketi risk ve ölüme meydan okumak

bu kişi trafıkte etrafından saygı beklemesin. Allah kahretsin böyle hareketleri

Ben o solda kendi halimde 30-40 ile giderken araba bir anda önüme kırdı bende panik frenle yeri öptüm o gün bu gündür paranoyak gibi gidiyorum. adam solda teker yapıyor başına bir şey gelmiyor şaşılacak bir durum ben çok kazmayım galiba.

kullanan budur,bu lavuğa iyi bakın yakında haberlerde feci şekilde geberdiğini duyacaksınız,,görün bak,zaten ilk ve son kazası olur

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yuh. Bu resmen intihara teşebbüs. Bu arkadaşı derhal bir psikoloğa göstermek gerek.

motor stunt motoru,
2. vıdeo'da önden çeken kamerada dikkat edın DEBRİYAJ TARAFINDA HİDROLİK HAZNESİ var,

yanı debriyajın orada arka fren sistemi var,
buda mororun STUNT MOTORU olduğunu gösteriyor,,,

Adam oyuncu yani :)

izlerken ben korktum arkadaş bu nedir ya gereksiz tepkiler hareketler xmax cı arkadaş güzellikle hareket yapmış ama dinleyen kim. ben tez zamanda ölsün diyemem neticede hepimiz insanız bir an önce ıslah olsun bence...

Trafiksiz veya boş alanda yapsa eyvallah da, başkasının veya kendinin yapacağı en ufak bir hata 1 veya daha çok ölüme yol açacak.

O sol şerit boşluğunda o şekilde gitmek de tam deli işi valla. :)

Tamam acelen vardır anlarımda ön kaldırma nedir lan sonra motor tehlikeli
Bildiğin artislik yapmış yakında birine yapışır

Motosikleti
KTM 790 Adventure
Moderatör tarafında düzenlendi:
Şansa dün akşam instagramda gördüm. Diğer motorculara verdiği tepkileri görünce epey sinirlendim. Yakın zamanda anadolu yakasında e-5 istikametinde sol şeridinde solunda seyahat edenler hakkında başlık açmayı düşünüyordum.

Sonuçta %90 motorcular burayı kullanıyor. Bu alan bizler için fırsat ama bu fırsatı kullanırken sınırları hatta başka motorcuları zorlayan arkadaşlar görüyorum. Bu alanında motosiklet kullanıcıları arasında kendi etik bir anlayışı olmalı.

Bunun gibi tırtolar apaçilik yapsın diye değil, biz işe güce tiril tiril gidelim diye iyi bir fırsat solun solu :)

Şahışın videolar altına yazdığı kendi yorumlarıda harika. "Rutin hayatınıza birşey katmalısınız" falan filan tarzı yorumları var. Bu adamın orada yapacağı kaza yine solun solunu kullanan diğer kullanıcıları hedef haline getirir. Bu arkadaş da o zaman koca bir mandingoyu hakeder artık.

Eğlenceli bir tip ve riskleri göze alarak yapıyor yapacağını.
Umarım kimseye zarar vermeden dewam eder eğlencesine..

:)

Ne kötü yahu, hep yanlış özentiden. İşin kötü tarafı da; Facebook sayfasında videoların altına birçok güzel yorum yapılmış ve potansiyel trafik canavarları gördüm orada. Tebrik edenler, hayranı olanlar. NELER NELER

YAZIK....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar