E5 Sol banket Cezası

Herkese iyi pazarlar.

Ekimde askere gittim geldim. geldiğimde kapıda ptt kağıdı vardı. devlet bana teskere hediyesi E5'te klasik trafiğin solundaki banket boşluğundan gittiğimiz yerden 6439 TL ceza kesmiş. Orayı kullananlar var ise dikkat etmesini tavsiye ederim.

https://ibb.co/XWJ4NBW

Istanbulun belli bolgleri haricinde emniyet seridi cezasi gelmiyor motorculara. Misal tem istoç orda ceza geliyor.

Bu konumda zaten ceza yazildigi bilinen bir mevkimi yoksa surpriz mi oldu acaba.. Arkadan ceken kamerami var orda?

Gecmis olsun bu arada

Motosikleti
Suzuki Burgman 650
Istanbulun belli bolgleri haricinde emniyet seridi cezasi gelmiyor motorculara. Misal tem istoç orda ceza geliyor.

Bu konumda zaten ceza yazildigi bilinen bir mevkimi yoksa surpriz mi oldu acaba.. Arkadan ceken kamerami var orda?

Gecmis olsun bu arada

Emniyet şeridi değil sol da bulunan banket cezası diye belirtmiş. Emniyet şeridi sağda. :D Sol şeritinde solunda olan ufak bir boşluk var çoğu motor sürücüsü kullanır orayı oradan yemiş cezayı. Bu arada ark.da bahtsız bedevi şansı varmış gerçekten. İlk defa o şekilde ceza yiyeni görüyorum. Muhtemelen fahri trafik müfettişi geçirmiştir cezayı.

Emniyet şeridi değil sol da bulunan banket cezası diye belirtmiş. Emniyet şeridi sağda. :D Sol şeritinde solunda olan ufak bir boşluk var çoğu motor sürücüsü kullanır orayı oradan yemiş cezayı. Bu arada ark.da bahtsız bedevi şansı varmış gerçekten. İlk defa o şekilde ceza yiyeni görüyorum. Muhtemelen fahri trafik müfettişi geçirmiştir cezayı.

Anadolu yakasinda herkes kullaniyor solun solunu o yuzden sordum

bende ondan şüphelendim. fahri trafik müşaviri olabilir diye. aylardır orayı kullanıyordum. ama tabi ki cezayı yemekte haklıyım yol değil sonuçta. zamandan tasarruf etme derdine kullanıyoruz.

Yok her gün yüzlerce motorcu geçiyor oradan.
Birinin canı sıkılmış belli ki. Geçmiş olsun.

Haliç köprüsünden çıkınca Okmeydanı sapağı çıkışı yokuştur.
Trafik neredeyse hep yavaşlar.
Emniyet şeridi oldukça geniştir ve motosikletler burayı kullanır.

Bu sabah emniyet şeridini kullanan motosikletleri yokuşun bitiminde çeviriyorlardı.

Artık motosikletlerin emniyet şeridi kullanmasına gösterilen müsamaha bitti gibi...

Haliç köprüsünden çıkınca Okmeydanı sapağı çıkışı yokuştur.
Trafik neredeyse hep yavaşlar.
Emniyet şeridi oldukça geniştir ve motosikletler burayı kullanır.

Bu sabah emniyet şeridini kullanan motosikletleri yokuşun bitiminde çeviriyorlardı.

Artık motosikletlerin emniyet şeridi kullanmasına gösterilen müsamaha bitti gibi...

Bu aralar fazla uygulama var motosikletlilere sadece emniyet şeridi olmayabilir.
İlçe merkezlerin de farklı noktalar da da çevirmeler mevcut.
Maalesef cahil sürücümüz çok.
Daha dün yol çalışması yapılıyor diye adam kaldırımdan gidiyor ve korna basıyor bana ve çocuklu bir aileye yol ver diye.
Dönüp burası kaldırım dedim.
Sana mı soracağım dedi ?
Bu tipler her zaman söylüyorum zaten insanlar ön yargıyla baktığı için adımızı lekeliyorlar.
Kurye kardeşler ekmek parasın da evet ama çok kuralsız kullanıyorlar.
Sonra toplumda motosiklet süren herkese ön yargı oluşuyor.
Bunu söyleyince de kızıyorlar.

Motosikleti
HONDA HORNET 750, HONDA PCX 125, YAMAHA X MAX 250 Tech Max
Kartal adliye, hastane civarında da sağ şeritte kameralar arkadaki plakaları cekiyor aman dikkat.

Motosikleti
Ducati Multistrada 1200 Enduro - Kawasaki Z900 RS
Çok sık kullanırım orayı. Tamamen asayiş ile alâkalı bir uygulama. Tam ekipman ve eksiksiz evraklarla emniyetten devam dostlar ✌️

Motosikleti
HONDA HORNET 750, HONDA PCX 125, YAMAHA X MAX 250 Tech Max
hocam yeni mi kamera koydular sürekli kullandığım güzergah :pr:
umarım ceza yememişizdir

Kartal pendik yönünde 2 adet var. Öncesinde de piazzadan aşağı dogru inerken 1 kamera var. Riske girmemek adına sağ şerite girmiyorum ben

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar