E-Ticaret İle Motosiklet Malzemesi Satın aldım.

Herkese Selam,

Herkesin bildiği bir markadan pazartesi günü motosiklet botu aldım.Bot bugün elime ulaştı.Çok lüks vs değil orta sınıf bir bot F/P ürünü bir bot. İçinden bir kağıt çıktı.Benden önce botu başkasına satmışlar müşteri botun defosunu vs yazıp göndermiş.Hiç içine bakmadan aynı botu bana göndermişler mağazayı aradım.Personel düzgün konuşurken mağaza müdürü biraz ukala konuştu yarını bekliyorum.İnternet sitesi bölümünden arayacaklarmış .Muhtemelen mağazanın depocusu arayacak konuşma tavrı yarın yapacağım hareketi belirleyecek .

Ya ticaret bakanlığına şikayet edeceğim ya da mağduriyetimi hızlı bir şekilde gidermeleri için sabredeceğim.

Defolu malı , müşterinin notu telefon numarası , sipariş kodu , müşterinin adresi,müşterinin notu ile bana göndermişler. Ayıplı olduğu bilinen bir malı başkasına göndermek var, kvkk kanununa aykırılık var vs.Bu bilgilerle birlikte ve görselle portallarda filan da görürseniz şaşırmayın .Sabırla yarını bekleyeceğim.

Son düzenleme:
Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Herkese Selam,

Herkesin bildiği bir markadan pazartesi günü motosiklet botu aldım.Bot bugün elime ulaştı.Çok lüks vs değil orta sınıf bir bot F/P ürünü bir bot. İçinden bir kağıt çıktı.Benden önce botu başkasına satmışlar müşteri botun defosunu vs yazıp göndermiş.Hiç içine bakmadan aynı botu bana göndermişler mağazayı aradım.Personel düzgün konuşurken mağaza müdürü biraz ukala konuştu yarını bekliyorum.İnternet sitesi bölümünden arayacaklarmış .Muhtemelen mağazanın depocusu arayacak konuşma tavrı yarın yapacağım hareketi belirleyecek .

Ya ticaret bakanlığına şikayet edeceğim ya da mağduriyetimi hızlı bir şekilde gidermeleri için sabredeceğim.

Defolu malı , müşterinin notu telefon numarası , sipariş kodu , müşterinin adresi,müşterinin notu ile bana göndermişler. Ayıplı olduğu bilinen bir malı başkasına göndermek var, kvkk kanununa aykırılık var vs.Bu bilgilerle birlikte ve görselle portallarda filan da görürseniz şaşırmayın .Sabırla yarını bekleyeceğim.
Bir hata olmuştur inşallah, umarım düzeltirler. Üslup önemli...

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Herkese Selam,

Hangi mağazaymış bu bilelim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bir hata olmuştur inşallah, umarım düzeltirler. Üslup önemli...
Uslup önemli. Hata hep olabilir, asıl hata olduğunda düzeltmek için ne yapıyorlar nasıl yapıyorlar bu gibi durumlarda ortaya çıkıyor mağazaların tavrı.

Motosikleti
Hero X Pulse 200
hocam e ticaret sitesi üzerinden aldıysanız, öncelikle notun fotoğrafını ve ayakkabıları fotoğraf çekip 1 yıldız vererek yorum yapın, ardından iade işlemlerini başlatın. kimseyle muhattap olmanıza gerek yok.

normal bir site üzerinden aldıysanız derdinizi anlatmak zorundasınız, ama çözülemeyecek bir şey olduğunu sanmıyorum.

Hangi mağazaymış bu bilelim.

Uslup önemli. Hata hep olabilir, asıl hata olduğunda düzeltmek için ne yapıyorlar nasıl yapıyorlar bu gibi durumlarda ortaya çıkıyor mağazaların tavrı.
Konuları silme durumu olmadığı için ismini yazmadım herkes en az 1 kez kullamıştır. :)

Motosikleti
Honda Forza
Bu gibi durumlarda ite köpeğe laf anlatmak zorunda kalmamak için Hepsiburada, Amazon, trendyol ve pazarama kullanıyorum.

Geçmiş olsun inşallah halledersiniz.

F54

direk geri gönder hiç hukuki yollar ile uğraşırım gününü gösteririm diye uğraşma sinir harbi geçirdiğinle kalırsın

direk geri gönder hiç hukuki yollar ile uğraşırım gününü gösteririm diye uğraşma sinir harbi geçirdiğinle kalırsın
Ticaret bakanligina filan sikayet ederim diye düşünüyorum. Adliyeye alistim artik :) Uyaptan islem yapmak icin e imza aldim :)

Urunu her turlu geri gonderecegim.Bulundugum yerde mng yok zaman ayirip mng bulmam gerekiyor.

Biz magazaya biraktik yarin gidip degistirebilirsiniz desinler sorun yok benim icin.

Bu gibi durumlarda ite köpeğe laf anlatmak zorunda kalmamak için Hepsiburada, Amazon, trendyol ve pazarama kullanıyorum.

Geçmiş olsun inşallah halledersiniz.
Hepsiburada vs artik dolandirici dolu

F54

benim trendyoldan thh den kazandığım para iadesi var
adliyeye gidiyorsun bana diyor ki talep formu doldur öyle gel ya kardeşim beni neden böyle işlerle uğraştırıyorsun aq elimde heyet kararı var al işleme koy işte hatta hatta bunu e devlet üzerinden başlatalım neden ben adliyeye geliyorum takip talep formu dolduruyorum zaten dava yı kazanmışım kararın çıkması 4 ay beklemişim ürünü geri iade ettiğim 9 ay oldu benim param piç olmuş zaten sonra vay efendim küfür etme bla bla

Motosikleti
yok:(
senin laf anlatmana gerek yokki abi, zaten cayma hakkın var. bas iadeyi geç nereden aldığın fark etmez.

senin laf anlatmana gerek yokki abi, zaten cayma hakkın var. bas iadeyi geç nereden aldığın fark etmez.
Arkadaşlar mevzu o değil yasal haklarımı zaten biliyorum ama haksızlık karşısında susup sadece iade yapmak zoruma gidiyor ben bu ürünü 5 gün beklemişim.kargo parası vs vermişim elime bi geliyor içinde bi önceki müşterinin notu bilgileri bi özensizlik söz konusu.Tekrar kargo şirketi ara saat 14:00 olmadan ürünü teslim et vs. vs.

Ben bana yardım edip etmeyeceklerine bakıyorum .Yıllardır aldığım çoğu ürünü tek bir mağazadan alıyorum.

Bu arada merak edenler olursa normal iade prosedürünü yaptık bir gün önce arayan ve kodu veren vatandaşlar bugün ürünü niye iade ettiniz diye whatsapptan mesaj atmışlar .Ben de görselleri ilettim kendilerine bugün güya kargoya vereceklerdi ürünü bakalım.

Adam aynı şey başkasının başına yani teoride senin başına gelmesin diye uğraşıyor, sen "boşver" diyorsun. Diyorsun ki "bana giyilmiş ayakkabı gelsin, dert değil, satıcı ahlaksızmış, dert değil" maşallah büyük rahatlık, çok büyük

Motosikleti
yok:(
Adam aynı şey başkasının başına yani teoride senin başına gelmesin diye uğraşıyor, sen "boşver" diyorsun. Diyorsun ki "bana giyilmiş ayakkabı gelsin, dert değil, satıcı ahlaksızmış, dert değil" maşallah büyük rahatlık, çok büyük
gevşek vida ne rahatlığı? Olm 10 yıldır e-ticaret yapıyorum ve çok bilindik bir markanın tüm sürecini yönetiyorum kime ne adaleti sağlıyorsunuz ?. Sanki sen o iade ürünü göndermiş esnafa; aa bak sen bunu yapmışsın, akıllı uslu adamsın sen normalde yapmazsın böyle bir şey kendini düzelt demenizle düzelir mi sanıyorsunuz?
gönderen adamda farkında yaptığı eylemin zaten neyin romantikliği bu?
Alın paranızı geri yolunuza bakın kurulmayın ufak tefek şeylere.

Arkadaşlar mevzu o değil yasal haklarımı zaten biliyorum ama haksızlık karşısında susup sadece iade yapmak zoruma gidiyor ben bu ürünü 5 gün beklemişim.kargo parası vs vermişim elime bi geliyor içinde bi önceki müşterinin notu bilgileri bi özensizlik söz konusu.Tekrar kargo şirketi ara saat 14:00 olmadan ürünü teslim et vs. vs.

Ben bana yardım edip etmeyeceklerine bakıyorum .Yıllardır aldığım çoğu ürünü tek bir mağazadan alıyorum.

Bu arada merak edenler olursa normal iade prosedürünü yaptık bir gün önce arayan ve kodu veren vatandaşlar bugün ürünü niye iade ettiniz diye whatsapptan mesaj atmışlar .Ben de görselleri ilettim kendilerine bugün güya kargoya vereceklerdi ürünü bakalım.
napacaksın adaleti mi sağlayacaksın şimdi? romantik misin? türkiye de yaşadığına emin misin?

Motosikleti
D400
Ben olsam kutu içinden cıkan kişiyi de bilgilendirmeye ekler cimer ve tüketici haklarından sikayet ederdim.
bir de karşı taraf benım bılgılerımı nasıl başkasına göndrirsiniz diye sikayetci olsun :D

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Ben de ilk ekipmanlarımı almam da dahil yıllardır bu mağazadan alışveriş yaparım ama bu konu aklımı karıştırdı, çözüm için olumlu mu yaklaşacaklar yoksa sallayacaklar göreceğiz ama tam da bu ay komple yeni ekipman düzme ve kendime de yeni kask alma planları yaparken yaklaşık toplamda 2-3bin euro bütçe ayırdığım ekipman alışverişi için başka mağaza seçeceğim.

Merak edenler için ayakkabıyı değiştirdiler bu seferde topuk kısmı aşınmış bir ayakkabı gönderdiler bunu gönderirken yanında boyuna asmalı anahtarlık ve haribo da göndermişler sağolsunlar. Bir daha bu arkadaşların kendi markasını almayacağım kesinleşti.

Yobaz rumuzlu arkadaş ister adaleti sağlarım ister boş verir geçerim sen dalgana bak.

Senin gibi öğrenilmiş çaresizlik yaşayanlar , her şeyi kabullenenler sayesinde bu haldeyiz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar