seni adaklık koç gibi gördüm :wiinkky oy oy yerim seni ben:rendeer::rendeer::rendeer:
gördün mü ekledim kestane çizerken ki fotoğraflarını... :mrgreen:
seni adaklık koç gibi gördüm :wiinkky oy oy yerim seni ben:rendeer::rendeer::rendeer:
gördün mü ekledim kestane çizerken ki fotoğraflarını... :mrgreen:
nereye ekledın. özelden linkini atarmısın...
nereye ekledın. özelden linkini atarmısın...
ben cini çarparken bi resmım vardı nerde çabuk kım çektıyse o resımlerı atsın :queen:
ati ne işin var olum senin burda bu saatte yokmu seda sayan, gelin kaynana, gelinim olurmusun, desti izdivaç falan....
kestanemi çiziyosunuz![]()
izinliyim ulan denyo hergun gelın begenmekten bıktım be evlenmıyom vazgectım :queen:
izinliyim ulan denyo hergun gelın begenmekten bıktım be evlenmıyom vazgectım :queen:
ati gelinim olurmusuna da katılsana :mrgreen:
bu aralar bu muhabbetten üstüne çok geliyolardır eminim hayırlısıyla evlenirsin artık sen bu işle :mrgreen::mrgreen:
kanka ben yapmam gerekenı yaptım geyık yapılması canımı sıkan tarafı canımı sıkan tarafı ınsanların gercekten oraya cıkıpta son umıtle eş bulma ıstegı dunya okadar kötu bır hal aldıki geçmıs gunleri inan bana çok arıyorum:salut:
yeni yıl öncesi yogunuz biraz işleri toparlamaya çalışıyoruzsen nerdesin bu saate kadar :silent:
ati bi dahaki programa benide çağır damadın kardeşi olarak geliyim...
yeni yıl öncesi yogunuz biraz işleri toparlamaya çalışıyoruz
daha sayıma başlanmadı bile
çabuk bitir son güne kalmaz inş:bounce::rendeer::wiinkk:
umarım kalmaz ama biz o gün ve ertesi günü çalışıyoruz... iş olsun yada olmasınale:
senin için biraz zor geciçek demekki :bounce:
hayat böyle çalışmakla geçiyo işte , gürakn abi ne oldu senin motor ? sorunlar çözülmüştür umarım?