e.t.i. CiN sevenler . . .

eti cin, pufff ve cino hepsinide çok severim hepsi çok güzel çocukluğumdan beri yiyorum bir tek probis' i sevmiyorum :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

önceden yiyodum şimdi bana ağır gelio ya arada canım istiyo ne bileyim büyüdükçe iyice cinsleştim ne insanım ya...

ARKADAŞLAR ARANIZDA ÜLKER ÇİKOLATALI GOFRET SEVMEYEN VAR MI ?:queen::queen::p

önceden yiyodum şimdi bana ağır gelio ya arada canım istiyo ne bileyim büyüdükçe iyice cinsleştim ne insanım ya...

hımmm teşhis : çocukluğunu yitirmiş vakka

tedavi : çocukluğuna geri döndürmek ,

her akşam yatmadan öne tok karnına eti cin bir hafta sonra hiç birşeyin kalmaz :mrgreen::mrgreen::cat:

üyelerimiz artıyo , yaw gürkan abi sözümü tutamadım aradım seni geliceni de söylemedin süpriz yaptın bize yoksa hazırlıcaktım cinleri . .
neyse eminin veda gecesine artık. . :cat:

eti cin, pufff ve cino hepsinide çok severim hepsi çok güzel çocukluğumdan beri yiyorum bir tek probis' i sevmiyorum :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
al işte güzelim probisi sevmeyen bi cinci daha :p
üyelerimiz artıyo , yaw gürkan abi sözümü tutamadım aradım seni geliceni de söylemedin süpriz yaptın bize yoksa hazırlıcaktım cinleri . .
neyse eminin veda gecesine artık. . :cat:
emin in veda gecesinde eti cin yiyeceğimize probiz yesek, yani ben probis yiyeyim bari hiç olmazsa, son isteğimi yerine getirin :p

al işte güzelim probisi sevmeyen bi cinci daha :p

emin in veda gecesinde eti cin yiyeceğimize probiz yesek, yani ben probis yiyeyim bari hiç olmazsa, son isteğimi yerine getirin :p

sana probis ler feda olsun emin cim son arzunu gerçekleştirecieğiz tabiki de
sana klazik bir asker sözü yazıyorum emin "Beklenen gün gelecek ise, çekilen çile kutsaldı.." :cat:

anlaşıldı hepimiz ETİ CİN manyağı çıktık... :cherry::cherry:

bundan böyle buluşmalarda eti cin yiyelim derim :wiinkk::cat: gerçi bi önceki buluşmada gerçekleşmiş ama bunu rutin hale getirelim... Umarım gelebilirim mesela Emin in gel teskere buluşması :cherry:

Hepinizi bi kez daha çok sevdim, damak tadımızda uyuyor :queen::queen:

reklam kokan hareketler bunlar insanları çıkarlarınız doğrultusunda yönlendirmeyin kardeşim.... yaşasın namet süperlüks pastırma...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
+ yaşasın Sucuklu yumurta :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bide taze ekmek hadi abi ilk sen ban sarısına :)

anlaşıldı hepimiz ETİ CİN manyağı çıktık... :cherry::cherry:

bundan böyle buluşmalarda eti cin yiyelim derim :wiinkk::cat: gerçi bi önceki buluşmada gerçekleşmiş ama bunu rutin hale getirelim... Umarım gelebilirim mesela Emin in gel teskere buluşması :cherry:

Hepinizi bi kez daha çok sevdim, damak tadımızda uyuyor :queen::queen:

buluşmaya cananı da istiyorum :salut: ona böre yoksa eti cinde yok ( tehdite bak :mrgreen: )

reklam kokan hareketler bunlar insanları çıkarlarınız doğrultusunda yönlendirmeyin kardeşim.... yaşasın namet süperlüks pastırma...

oo cem üstüme oynuyosun senin marketci olduğunu alem bilyo len demek nametler elinde patladı :mrgreen::mrgreen:

Son düzenleme:
sevgili cindaşlarım eti, cin sizler için fazla fazla var tabiki . .:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar