E-M-R-E ve B-A-N-U kaza. . !

emre&banu çok geçmiş olsun kardeşlerim.:rendeer:allah birdaha böyle olaylar yaşatmaz inşallah

emre abim banu ablam çok geçmiş olsun sizlerde birşey yokya ona çok sevindim motora da üzüldüm fakat mal bu yine yerine geliceğinden fazla takmakafana......

tekrar geçmiş olsun

emre abim banu ablam çok geçmiş olsun sizlerde birşey yokya ona çok sevindim motora da üzüldüm fakat mal bu yine yerine geliceğinden fazla takmakafana......

tekrar geçmiş olsun

Teşekkür ederiz kardeşim dediğin gibi hiç önemli değil mal her türlü yerine gelir... :rendeer: :rendeer:

geçmiş olsun..daha kötülerinden korusun ALLAH

Teşekkür ederiz :rendeer:

Geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız. Son 2 gündür sabahları çağlayan'dan kasımpaşa yönüne iniyorum. Aynı şekilde virajın iç tarafı sulama yüzünden ıslak. Mümkün olduğu kadar virajın kuru tarafını kullanmaya dikkat ediyorum.

Kardesim Gecmiş olsun.Sizlere birşey olmaması sevindirici.Allah beterinden korusun.Uzun suredır foruma baklmadıgım ıcın haberım yoktu.Ogun senınle konustuk inanasım gelmedi vallahi.

ucuz atlatmışsınız, geçmiş olsun :rendeer:

geçmiş olsun inşallah bir daha olmaz

Geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız. Son 2 gündür sabahları çağlayan'dan kasımpaşa yönüne iniyorum. Aynı şekilde virajın iç tarafı sulama yüzünden ıslak. Mümkün olduğu kadar virajın kuru tarafını kullanmaya dikkat ediyorum.

Çok Teşekkür ederiz... :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:20 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:19 PM ----------

İkinizede çok geçmiş olsun.Badireyi ucuz atlatmışsınız.

Teşekkürler :rendeer:

Kardesim Gecmiş olsun.Sizlere birşey olmaması sevindirici.Allah beterinden korusun.Uzun suredır foruma baklmadıgım ıcın haberım yoktu.Ogun senınle konustuk inanasım gelmedi vallahi.

Teşekkürler Şafakcım :rendeer:

konu amacının dışına çıkmış...
[bu yüzden konuyu kitliyorum....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar