E-M-R-E ve B-A-N-U kaza. . !

Abi onu bunu bırakta sen adamın secersini nerden okudun ya ağzım açık kaldı bir an tanıyorsun sandım şuralı mısın evet buralı mısın evet müzisyen misin evet bi kaç soru daha vardı şok ettin bi kez daha beni yani :cat:

aldığım bi istibarata göre çiko interpoldenmiş banu aramızda kalsın..

Abi onu bunu bırakta sen adamın secersini nerden okudun ya ağzım açık kaldı bir an tanıyorsun sandım şuralı mısın evet buralı mısın evet müzisyen misin evet bi kaç soru daha vardı şok ettin bi kez daha beni yani :cat:

semt itibarıyla baktım adam kafa güzel gibi dedim ne iş yapıyorsun cıktı meydana o kadar olsun be banucuk :rendeer:

geçmiş olsun arkadaşlar . sizlere bişey olmayışı sevindirici
diğer motorcu dediğiniz motorcudan cok pavyon fedaisine benziyo :)

Islak ve ya parlak bir asfalt fark ettiğim anda hızımı 40-50 ye düşürüyorum. virajlarda daha da yavaşladığım olur ... Korkuyorum abi kaygan zeminden ...

Bizde aslında çok hızlı değildik yani Emre çok hızlı giderken, ben arkadan hep yolu, sağdaki soldaki arabaları takip ederim ama o kadar hızlı değildik, yolada hiç bakmıyordum bu sebepten ne olduğunu anlamadan yerde buldum kendimi...

geçmiş olsun zarar görmeden ayağa kalkmanız yeterli motor bu düşer kalkar çarpar.

Teşekkürler :rendeer:

ayrıldıktan sonra galata köprü üzerinde telefon çaldı aha dedim bişe oldu
konuşma şu .emre abi kaza yaptım abi
ben geliyorum
emre tamam
tamamda nerdesin yok cıktık yola
tekrar geçmiş olsun kardeşlerim :rendeer:

En çok buna güldük Abi :queen:

Süper Moderatör (BBRR)
Geçmiş olsun.. takım ebiseli arkadaş metehanı andırıyo akrabası falan olmasın :p

ben sana şöyle yazayım adamla konuşuyorum ehliyet yok ruhsat evde:queen: mont yok kask yok varda evde:queen:acele cıkmış evden gerekte yok zaten onlara :bounce:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Amanıınn noldu size böyle :pale: Çok çok geçmiş olsun Allahtan size bişey olmamış :rendeer:

tekrar geçmiş olsun B-A-N-U ve E-M-R-E Allah beterinden korusun sizi bizi hepimizi inşallah

geçmiş olsun ...tekrar dan .....sonradan gelen amir nasıldı ama.....nedüşünüyosun çuko ibişi düşünüyomusun

korkuttunuz len bizi allahtan sizde bişi yok gerisi nasıl olsa bi şekilde halledilir
:rendeer::rendeer::rendeer:

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok geçmiş olsun...

gecmiş olsun ucuz atlatmışsınız..iyiki arkadan gelen birileride yoktu en cok korktugum şeydir...

Bizde aslında çok hızlı değildik yani Emre çok hızlı giderken, ben arkadan hep yolu, sağdaki soldaki arabaları takip ederim ama o kadar hızlı değildik, yolada hiç bakmıyordum bu sebepten ne olduğunu anlamadan yerde buldum kendimi...

Teşekkürler :rendeer:

En çok buna güldük Abi :queen:

anla işte yolu bilenler bilir karaköy meydandan mı kasımpaşa yakın yoksa geri dönüp yenikapıdanmı :queen: allah kimseye o anki panik anı yaşatmasın gelene kadar acaba varmı bişeyleri diye :rendeer:

Geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış.

Teşekkür ederiz :rendeer:

Kesinlikle :cat:

Çok geçmiş olsun, sapasağlam olmanıza sevindim.

Eğer montlarımız olmasaydı çok ciddi yaralanacaktık, kaskın oluşunu hiç saymıyorum zaten hatta, bende yok ama Emre nin dizinde bir hafif sıyrılma var. Eğer dizliklerimiz takılı olsaydı oda olmayacaktı. Korumaların ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anladık, full koruma cidden çok ama çok fazla önemli... :cat:

geçmiş olsun ...tekrar dan .....sonradan gelen amir nasıldı ama.....nedüşünüyosun çuko ibişi düşünüyomusun

korkuttunuz len bizi allahtan sizde bişi yok gerisi nasıl olsa bi şekilde halledilir
:rendeer::rendeer::rendeer:

bak onun amir dediği adamı ben fotosunu çekip buraya atacam davruka çalarken :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar