ben müşteri gözüyle bu işe bakıyorum param var ve motor alıcam kendi piaggio x10 mu almadan bile 10 tane motor bakmaya gittim km si benim motorumdan çok daha düşük motorlar vardı fiyatlarıda benim aldığım rakama göre daha uygun .. ben ferco garantili bütün bakımları fercoda yapılmış lastikleri yep yeni daha yeni değiştirmiş motoruna gözü gibi bakan adamdan aldım motoru.. sistemde kayıtlı secereli motor aldım yani.. satarkende o kadar rahat satıcam değerinde.. piaggionun deri kılıfdaki kitapçığı belgeleri her şeyiyle beraber aldım motoru .. dörtdörtlük..
seceresi belli olmıyan benim motorumdan km si çok daha düşük motorlar vardı benim aldığım fiyattanda daha uygun düşük rakamlara... aldıkdan 2 ay sonra falan bakdığımda ilanlara çoğu duruyordu..
müşteri gözüyle bakıyorum kafayı taktım kendime bir tane crossrunner alıcam . 57 bine 60 bine sırf sıfır diye ki 2015 model motor sıfır olsada sıfır olmaz benim gözümde, 4 yaşında motor neyse hadi sıfır diyelim o fiyatlara onu alıcam üstüne michellin pilot alıcam 2 bin tl .. hadi bakımınıda onlar hediye etsin.. motor gelicek bana 60 bine ..
bu motorun 2018 modeli 70 bin zaten.
buyrun
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-drd-motorbikes-hasanpasa-dan-honda-vfr800x-crossrunner-575098753/detay
niye gidiyim 4 yaşındakine 60 veriyim.. kendimi zorlarım sıkarım kredi çekerim karta taksit yaparım aradaki 10 bini çıkartır 2018 model sıfırını alırım .. üstündeki lastiklerde yep yeni bana en az 2 sene lastik masrafı çıkartmaz, sıfır bakımıda yeni aküsü yeni her şeyi yeni..
yok param yoksa uğraşmam bunu alırım güzel bir pazarlıkla buda sıfır km benim için adam 3 yılda her yıl 300 km yapmış oda herhalde servise bakıma götürüp getirmişdir.. 48 e verse 2 bin tl ye michelin pilotları çakar 2016 model sıfır lastikli sıfır motora 50 bin tl ye binerim.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-995-km-hatasiz-crosrunner-464729396/detay
şahsen sıfırı 70 bin tl olan ve ikinci elde 2018 i , 2017 si yani bir iki yaşında olanları zaten 50-60 arasında kaynayan bir motorun 4 yaşındakine bir yaşında parası şahsen vermezdim tekrar ediyim ben kendi müşteri gözüyle yazıyorum.. başkası alır saygım sonsuz..
işte bu yüzden bu açılan muhabbetin en başından beri gereksiz olduğunu savunup tecrübelerimizi paylaştık. İhale türkiyede yıllardır aynı. Arkadaşlar kanunların değiştiğini artık bu işlerin dağ usulü olmadığını savundu etti. Burası türkiye arkadaşlar istediğiniz kadar kanun değiştirin burada bu işi yapan adamlar bu işten ekmek yiyor. Bu ihalelerden beslenen organizasyonlar var. Durum böyleyken bir kullanıcı olarak içlerinden bir araç almak neredeyse imkansız. Bırakın otomobil motosikletleri sanayi tipi eşyalarda bile bu durum böyle. Kullanıcı olarak zamanınızı ve vaktinizi boşa harcamamanızı tavsiye ederim.
Bu araçları alan sahibindene koyan bu kişiler 59 olmaz 57 olur 57 olmaz 55 olur hertürlü satar bunu. Ama bireysel bir kanadı olmayan bir kullanıcı bu motorla uğraşıp edip bu motoru 45 liraya alıp gidip 50 liraya satması çok zor olur.
Yine tavsiyem ufak tefek daha ucuz motosikletler kovalanabilir ben zaman zaman r1150 f650 gibi çok düşük fiyatlı ihalelere katıldım ama daha gücüm kalmadı çok yoruyor.