E-bike

selam arkadaşlar boyum 1.70 kilom 67
bu akşamüstü ailemle elektrikli bisiklet almaya gideceğiz(karne hediyesi) ne ailemin nede benim bu bisikletlerle ilgili bir bilgimiz yok düzlükte kullanacağım yalnız iki kişi binmek istiyorum fazla hız önemli değil 30 filan yapsa yeterli bana sizden bu konuda yardım istiyorum marka ve modeli konusunda yardımcı olursanız sevinirim...:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:53 ----------

şimdiden teşekkürler...:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:16 ----------

bir kaç araştırma sonucu stmax406l buldum sizce iyi midir:silent:

Son düzenleme:
Sevgili dostum merhaba. Öncelikle tavsiyelerimi dinlersen daha mutlu olacağına inanıyorum.
Geçen sene senin gibi bir telaşeye girdim. Ailem "ehliyet al bekle, benzinli scooter alalım" dedi. Ben "yok istemem bekleyemem" gibisinden acele edip elektrikli bisiklet aldım. O zaman için 2.200 gibi bir para vermiştik. Elektrikli bisikleti aldıktan 2 ay sonra sıkıldım. Çok fena sıkıldım hemde. Motorcu arkadaşlarım olmaya başladı, onlar şehir dışına gezmeye gidebiliyorlardı ve ben gidemiyordum. Yıl içinde ehliyete yazıldım. Arada CBR'ını veren arkadaşım var, onu kullanıyorum arada. Vitesli motosikletimi anca yaz sonu gibi alabileceğim. Keşke elektrikli almasaydım diyorum. Seninde bekleyip ehliyete yazılmanı tavsiye ederim. Hevesini kursağında bırakmak istemem ancak elektrikli bisikletler çinde üretilip buraya geldiği için benim scooterim çok ilgilenmeme rağmen dökülüyor. 1 seneye dökülür. Şimdiden tebrik ederim, sevgiler.

sağolasın kardeşim zaten bir tane cup motosikletim var ama şehir içinde kullanmak için istiyorum bunu arkadaşlarımda var ben de haliyle özeniyorum hem bunu babam falanda kullanacak onun için tavsiyelerin için sağolasın döküldüklerine bende şahit oldum ama tam olarak ne yapacağıma karar vermiş değilim. sevgiler...:)

Motosikleti
Hero X Pulse 200
babana yeni bir cup motor alın çok daha mantıklı olur. seninde motorun var işte daha ne istiyosun anlamadımki ben :mrgreen: bu tür şeyler geçici hevesler oluyor genelde beklemede kal gider o :p

Çevremde elektrikli bisiklet alıp da bir yıldan uzun süre mutlu mesut kullanan hiç kimseyi görmedim. Elektrikli bisikletler şuanda tam olarak verimli çalışmıyor malesef. Bataryaları (özellikle düşük kalite çin mallarında) çok çabuk yıpranıyor ve elveda diyor. Ben elektrikli bisiklete şuanda türkiye şartlarında 2000 lira üzerinde bir paranın verilmesini mantıksız buluyorum. Ha benim sülalem raad panpa, para sorun değil diyorsan 2000-3000 Watlık modellerinden alabilirsin. baya hızlı ve iş görürler.

Kardeşim telaşeni anlıyorum bi yandan haklısın ama Türkiyedeki elekttikli bisikletler 5 para etmez gerçekten. Bende senin gibiydim aldım 2 bin 3 bin lida para verdim. En son para istemiyorum ihtiyacı olan isteyen alsın diyordum. Gerçekten aldığından itibaren daha taksidi bitmeden bıkıcaksın. Sen gel dinle burda abilerin, kardeşlerinin söylediğini yap al cub rahat takılın :). Ehliyette inan zor değil ki büyük ihtimal babanın araba ehliyeti vardır sadece direksiyon sınavına giricek. En mantıklısu aynı paraya gerçek bir motosiklet alman. Umarım istediğin gibi olur herşey. ;)

sağolun ama babamda kullanacak bunu babam bu yaşından sonra tekrardan ehliyet mevzularınada girmek istemiyor.
şuan karar verdiğim yuki maraton 1600'TL ye 9 taksitle pazartesiye alıcam inşallah sizce uygun mu çoğu arkadaşım yuki kullanıyor. beyazını alıcam.
buyrun buda linkler:
http://www.sahibinden.com/listing/v...farksiz-9-taksitle-avcilarda-167016970/detail

http://www.yukimotor.com/urun/13/eb-02-maraton

sizcede uygun mu yorumları bekliyorum:)

yorumu bilgisi olan yok mu?:salut:

sağolsun herkes yazdıklarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum.:)

yarın nasipse yuki maraton u alıcam hem ramazanda teraviye giderkende işimizi görür. daha yarın alıcam e-bike ı başka marka model tavsiyesi yazanlar olursa sevinirim çünkü marka modelle ilgili kararsızlığım var şimdiden teşekkürler.:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:19 ----------

yuki dünya 1500w aldım :cherry:
inşallah kazasız belasız kullanmak nasip eder rabbim:)

:bestmt:

hocam benim motosikletimden forumda hiç yok sanıyordum. Yanılmışım. :)

Bende kanuni tigrina ve stmax kobra 2000 var..

stmax kobra kanuni den daha ağır. kemikli. ayrıca arka koltuğu açılığ kapanıyor. sırt dayama falan çıkıyor alttan. ben çok memnunum. 9 saat şarz ediyorum. 80-90 km götürüyor. ayrıca çekişi de çok iyi.

hayırlı olsun yuki..

sağolasın:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:50 ----------

bende öyle sanıyordum ama birkaç kişide daha var:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar