E-5'de motora vurdu kaçtı: 1 ölü

E-5 Karayolu'nda meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.

26786.jpg
92768.jpg
Çarşamba, 26 Kasım 2008 02:07

Edinilen bilgiye göre olay, saat 23.00 sıralarında Avcılar, Edirne istikametinde meydana geldi. Plakası alınamayan bir ,araç yolda motosikleti ile giden Onur Enver'e çarptı. Kaza sonucu motosiklet sürücüsü Onur Enver olay yerinde hayatını kaybetti. Aynı motosiklette bulunan ve ismi henüz öğrenilemeyen arkadaşı ise yaralandı. Yaralı şahıs, olay yerine gelen ambulansla Bakırköy Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaralı şahsın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Alınan bilgiye göre, bir otomobilin sıkıştırdığı öne sürülen Onur Enver (30) yönetimindeki 34 JBR 15 plakalı motosiklet, E-5 Karayolu İGDAŞ önünde devrilerek yaklaşık 30 metre sürüklendi.

Motosikletten düşen ve kask takmadığı belirtilen Enver, yolun sağındaki bariyerlere başını çarparak hayatını kaybetti. Enver'in arkasında oturan arkadaşı Hüseyin Çat (34) ise yola savrularak yaralandı.

Son düzenleme:
Mersin İl Temsilcisi
sorsan görmedim diyecek şerefsiz. beni de sıkıştırdılar 1 aydır motorumdan uzağım ayağım kırıldı, tuğper aynı şekilde öldü... mobeseye denk gelmez ki bu şeresizler. zaten ayağım kırılmasaydı kalkıp parçalayacaktım herifi...

dikkatli olalım arkadaşlar, kendimiz iyi kullanıyor olabiliriz ama arkamızdaki ya da karşımızdakilere güvenmemek gerekir...

Allah hepimizi korusun...

34 JBR 15 beyaz renault otomobil olarak görünüyor plaka sorgulamada...Ya kayıtlar güncel değil ya da bir acaiplik var durumda.

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
O saatte o yoldan geçtim böyle bir kaza yoktu, yada ölen benim, hayatım forum şeridi gibi gözümün önünden geçiyor.

Ayrıca resimlere bakılırsa hava 23:00 için epey aydınlık.

Sanırım yine medyanın işgüzarlığı...

Allah rağmet eylesin, keşke taksaydı kaskını.:pale:

Öncellik Allah rahmet eylesin. Yanlız dikkatinizi çekmek isterim. Kask takmadığı için öldüğünü söylemişler fakat cesetin yanında kask var !

motor kullananların bir can oldugunu ne zaman anlayacaklar acaba???

Allah rahmet eylesin
çok acı

Öncellik Allah rahmet eylesin. Yanlız dikkatinizi çekmek isterim. Kask takmadığı için öldüğünü söylemişler fakat cesetin yanında kask var !

Allah rahmet eylesin diyorum.. Kaza gece 23:00 sıralarında meydana gelmiş.. Yani sağdaki cesedin yanında kask olan foto büyük ihtimal temsili. Sabah aydınlık saatlere kadar kaza mahalini o şekilde bekletmezler.. Hatta muhtemelen soldaki fotoda temsili olabilir.. Ben bu haberi tv de izlediğimde gece bi çekiciye kaza yapmış bi motosiklet konulmuş görüntüler gösterildi ve yanlış hatırlamıyorsam racing değildi motorsiklet..

Son düzenleme:
allah rahmet eylesin , hadi yaz aylarında sıcak diye takmıyolar kasklarını , bu soğukda kask takmadan nasıl motosiklet sürüyolar anlamak mümkün değil , kask takmadan motosiklet kullanıyolarsa ölümüde göze alıyolar demektir...

kaza olduktan sonra ordan bir arkadaşım geçiyormuş kaza olayı doğru fakat kaskı varmıydı motor race miydi onu bilmiyorum

Allah rahmet eylesin. Gene çok üzücü bir olay. Ancak resimlerde bir anormallik var. Resimleri sallamışlar. Motorlardan biri duvar dibinde diğeri yol ortasında, geceden bahsediliyor ortalık aydınlık vs vs...

Moderatör
ALLAH rahmet eylesin, kazaya sebep olanında belasını versin..

Allah Rahmet Eylesin. Soyleyecek O Kadar Cok Sey Geliyor Agzıma Ama Soyleyemiyorum...

Allah rahmet eglesın...o sıkıstırmayı yapan herıfı bı yerde sıkıstırırlarda bızım cektıgımızı anlar ınsallah...

Allah rahmet eylesin.
O saatte o yoldan geçtim böyle bir kaza yoktu, yada ölen benim, hayatım forum şeridi gibi gözümün önünden geçiyor.

Ayrıca resimlere bakılırsa hava 23:00 için epey aydınlık.

Sanırım yine medyanın işgüzarlığı...

Allah rağmet eylesin, keşke taksaydı kaskını.:pale:
26786.jpg
92768.jpg
Çarşamba, 26 Kasım 2008 02:07

Sagdaki görüntüyü bilmiyorum ama soldaki o suzuki gsx-r1000 marmok dönüşü bir virajda hatalı sollama yaparak karşı şeritten gelen araca çarpıp hayatını kaybeden arkaşımızın motosikleti.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar