E-5 trafiğinde yaşanan bir garip olay

Selamlar,

Bu sabah 08:15-08:30 saatlari sırasında E-5 Kadıköy yönünde tam olarak Bostancı köprüsü altında garip bir olay yaşandı.
3-4 motorcu solun solundan giderken en öndeki arkadaş ani bir fren yaptı. Sol şeritteki bir araçtan sürücü kapısı açıldı ve adam aşağı indi. Önce ne olduğunu anlayamadım sonra adamın bir önceki araca depar attığını görünce konunun motorcu arkadaşlarla ilgili olmadığını anladım. Adam öndeki araca 100 mt kadar koştuktan sonra çıldırmış bir şekilde sürücü camını yumruklamaya başladı. Belli ki bir olay geçmiş aralarında bir bakış bir küfürleşme bilemiyorum artık. Anlık bir sinir uğruna böyle insanlar can alıyor.
Asıl üzücü olan konu ise o aracın sağ ön kapısı da açıldı ve bir motorcu bu kapıya girdi. Durma imkanı bulamadım o an durumu umarım iyidir. Diğer sürücüler trafikte kalmamak için kaçışınca trafik birden hareketlendi sonrasında ne oldu bilemiyorum. Malesef böyle üzücü olaylar yaşanabiliyor.
Kendimizi korumak adına bütün sensörlerimizi aktif olarak kullanalım. Hepimizi bekleyen eden birileri var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar