E-5 te kaza

Yaklaşık 1 saat önce, Merter den haliç köprüsü istikametinde, köprüye 1km kala, otogar çıkışı civarında piaggio marka scoter lı bi arkadaşımız,sağ şeritte aniden duran bi araca arkadan feci şekilde çarptı. Arkadaşın durumu çok şükür iyi. Gördüğüm kadarıyla sol kolunda kırık vardı. O arada bikaç motorlu arkadaş daha durdu
ambulans gelene kadar arkadaşa yardımcı olmaya çalıştık. O telaşla motorun plakasına bakmayı unuttum tekrar yola çıktıktan sonra aklıma geldi.

geçmiş olsun..kırıklarla atlatılması sevindirici.....allah beterinden sakınsın...

Motosikleti
Hornet
Geçmiş olsun allah'a şükür arkadaş kırıkla atlatmış:pale:

Allah beterinden saklasın..geçmiş olsun..yalnız aklıma takıldı,hatalı olan motorlu arkadaş sanırım..sağ şeritte duran araç zorunluluk hali ile durmuştur..reflektörü veya herhangi bir uyarı koymadıysa o da ayrı bir hata..kazalar işte böyle çok basit nedenlerden oluyor..ama sonuçları her zaman basit olmuyor...

Başlıgı ilk görünce endişelendim bir kayıp daha.
Allah Korumuş, umarım en yakın zamanda ileşir ve eski sağlıgına kavuşur.

bahsedılen yolu yanlış anlamadım ise bıraz gırış cıkışı olan fazla terslıklerı olan bır yol geçmiş olsun

Başlığı görünce korktum ama kırıklarla kurtulmasına sevindim:rendeer:

çok geçmiş olsun yaaa inş. bişeyi yoktur iç kanama falan ALLAH beterinden korusun her motosiklet kazasında annem kızım yapma etme diyor haberlere falan çıkmasın

Arkadaşa çok geçmiş olsun. Arkadaşlar ama lütfen öndeki araçlara fazla yakından seyir etmeyelim. Bazı arkadaşları görüyorüm, nerede ise öndeki arabanın tamponu ile bir gidiyorlar.

arkadaşın bilinci yerindeydi, kırık haricinde önemli bişeyi olduğunu sanmıyorum ve umarım öyledir. otomobilin neden durduğunada bi anlam veremedim. şoförüde benim hatam deyip kabullendi ve sürekli özür diliodu ama trafik hatayı kimde bulur bilemiycem, olayı anlatıp ordan ayrıldık.Bu arada arkadaşın kaskı ve diğer korumaları vardı allahtan.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:14 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:07 AM ----------

edirnekapıya gelmeden vatan bağlantısı olan otogar çıkışı sanıyorsam.

evet, tam yan yol ayrımının olduğu yerdi

Son düzenleme:
Allah beterinden korusun.. bunada şükür diyelim.. ama hiç olmamasını dilerdim.. sağ şeritte araç kullanırken çok daha dikkatli olmalıyız..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar