- Motosikleti
- Triumph Tiger 900 GT Pro '24
- Konu Yazar
Arkadaslar uye oldum olali hep acilan konu basliklarini takip ettim, mesajlarinizi okumak ve yorum eklemek guzeldi. Ilk konu basligimi bir kaza haberi konusu yuzunden acmak cidden uzucu. Bu sabay saat 07:50 gibi Kadikoy'e minibusle giderken E-5'te hal yolu duragini gectikten sonra Tuzcuoglu koprusune gelmeden yolun sag tarafinda yan yatmis halde terk edilmis br enduro tipi BMW marka motosiklet gordum. Bir iki metre yakininda ise yine yerde bir tane kask gordum. ileride de Renault Clio marka sag on cami patlamis bir araba duruyordu. Motosikletliyi seyir halindeyken fark etmeyip, uzerine kirmistir buyuk ihtimalle. Tahminimce motosiklet surucusunu hastaneye kaldirmislar. Zaten seyir halinde oldugumuz icin birkac saniye gozlemleyebilme sansi buldum. Bu tur goruntuler insanin cidden elini ayagini birbirine karistiriyor. Minibusun icinde dondum kaldim. Bildigim kadariyla kaza mahallinde yarali motosiklet surucusunun yada artcinin kaski cikarilmaz. Boyun bolgesinin herhangi bir geri donulmez hasar almamasi icin. Umarim bu sabah gordugum o motosikletin surucusunde buna benzer bir olay yasanmamistir. Kim bilir belki karga tulumba arabaya bindirdiler surucuyu. Ambulans gelse kaski cikartmaz ya da cikartsa da dikkatli davranir diye dusunuyorum. Butun bu tur hadiselerin sonunda donup dolasip sanirim "bilincli olmak" konusu karsimiza cikiyor.
Bu arada kaza ile ilgili bilgisi olan bir arkadasimiz varsa ve bizi bilgilendirirse cok sevinirim. Aramizda benden daha erken bir vakit oradan gecen birisi vardir belki.
Motosiklet surucusu icin saglik sihhat diliyorum, umarim onemli birseyi yoktur. Diger butun suruculere de kazasiz belasiz, keyifli surusler dilerim.
Bu arada kaza ile ilgili bilgisi olan bir arkadasimiz varsa ve bizi bilgilendirirse cok sevinirim. Aramizda benden daha erken bir vakit oradan gecen birisi vardir belki.
Motosiklet surucusu icin saglik sihhat diliyorum, umarim onemli birseyi yoktur. Diger butun suruculere de kazasiz belasiz, keyifli surusler dilerim.
Son düzenleme: