Taksicinin aynasını niye kırıyorsun. Bu ara kamera takan kafasına kendini bi halt sanıyor. Ne gerek var böyle tartışmalara Aldinmi şimdi oldumu böyle. Olan sana oldu bence çok yerinde oldu sonuç. Bu ahlaksızlar yüzünden bizi öcü gibi görüyorlar.
Riptalon kardeşimBiri ben arabamdayken bana bunu yapsa ineceği yere kadar takip eder indikten sonra arabayla motora sağlam bir geçiririm. Böyle saçmalık olmaz. Ayna kırmak nedir. Bu devirde standart bir araba aynası kaç paradan başlıyor haberiniz var mı?
Yerinde oldu demek ne demek . Tamam motorcu suçlu da adamı bariyerlere atmak nedir bu mu senin dünya görüşün. Yaptığı yanlış ama olayları bilmiyoruz ve naparsa yapsın sonucunda cinayete teşebbüs haklı sayılamaz. Hem yasal hem vicdani açıklanacak bir tarafı yok.
Riptalon kardeşim
arabayla sen motorumu yakalıycaksın:queen:hemde ineceği yere kadar
bu cümleyi motor kullanan birisi yazmaz,,hiç bir araba ile motoru yakalayamazsın,buna imkan yok
ancak boş otoyolda düşük cc motora yaklaşırsın ama eğer motoru kullananın haberi varsa yine yakalayamazsın,,adam emniyet şeridinden tersine döner yine kaçar sen kalakalırsın
yalnız motorcunun aynayı kırmasını tastiklemiyorum,çok yanlış bişey,birde bu işin kul hakkı boyutu var,,benimde aracım var bende yakalasam döverim ama kaçarsa yakalamanın imkanı yok