Abicim 10 yıldır motor, 20 yıldır araba kullanıyorum. Trafikte falan çok da sakin insanımdır, ama bu şekilde kullanan motorculara çok ama gerçekten çok ağır küfürler ediyorum. Daha geçen motorla 3 şeritli Sahil yolunun en sağ şeridinden 80 le gidiyorum, şerefisz evladı s.k kadar motoruyla benim şeridimin içinden ve sağımdan, yani hiç beklemediğim bir yerden vızzt diye geçiverdi, ölüyodum korkudan soğuk soğuk terler döktüm. İnan herifi yakalayıp doğramak istedim de zor tuttum kendimi. Sakin bir insan olarak ben böyle yapıyorsam manyağın teki kim bilir sana neler yapar.
Dün senin yaşadığın olayı marmara park'ın arkasında yaşadım. Kanuni motorlu bi lavuk yaptı aynı hareketi. Işıklarda yakalayıp trafiğe aldırış etmeden ağzını burnunu kırdım. Kaskı ekipmanı hiçbirşeyi yoktu ayrıcada. Cok sabırlıymışsın
Marifet mi yaptın ? Tamam adamın yaptığı hareket yanlış olabilir ona lafım yok ta senin bu yaptığın ne ? Adam psikopata bağlasa soksa bıçağı karnına işmi yaptığın yani ? Bu şekilde hata eleştirmek doğru değil insanları daha çok hataya sürüklüyosunuz.
Kardeş orda bıcağı sokup sokmaması beni ilgilendirir. Kimbilir benden önce kaç kişiye yaptı herkez göz yumarsa bu gavat devam eder. Benimde kendime göre ders verme şeklim bu. Hakedene hakettiğini vermek farzdır derler
iyi o hızda istop edip kazaya sebebiyet vermemiş![]()