Kymcoal bakma sen marka reklamına. Honda tabi ki iyi motor ama kymco aratmaz. Sen rahat ol. Hem tipi güzle hem konforu city nin... 100.000 km garantisi komedi değil gerçek. Honda bile vermiyor
dylan siyah forever :cat::cat:
kardeş burdanmışın sen yaa istersen bitane 2.el siyah daha 1200 kmlerde var satılık sevdiğim bi abimde ilgilenirsen konuşalım
modeli 2008 nisan veya mayıs çıkışlı 4800 istiyo ama makineda nokta hata yok motor girne lunaparkın orda istersen tam tarif ederim
Açıkcası bu iki modeli bende çok düşündüm Kocaeli'nde olduğum halde sahibinden.com da İstanbul'dan bir iki model beğenmiştim ama kararsızdım Agility City sıfır alabileceğim için oda bir alternatifti sonra ne olduysa oldu People S 200 hiç hesapta yokken Kymco servisinde karşıma çıkıverdi bir anda bütün planlarım alt üst oldu sahibi fabrika müdürüymüş satmaya karar vermiş servise bırakmış fiyatıda uygun olunca kaçırmadım ve aldım. Umarım sende gönlüne göre bulursun..
100,000 KM GARANTİLİ KYMCO kymcoların bütün modelleri hondadan kim nederse desin on kat üstündür
4800!Baya fiatlıymıs,son deil heralde bi pazarlık payı vardır umarım.bnm butceyi aşar gibi ama gene de gidip bir gormek isterim,neresinde kalıyor lunaparkın tam olarak?
kardeş orada bi dur. Ettiğin lafı tekrardan oku.
"kymconun tüm modelleri --kim ne derse desin-- hondadan üstündür"
demişsin bu lafına sadece gülerler :queen::queen::queen:
Arkadaşımın dylanı 60.000km de daha karbürator suyu eksilmedi.