dylan mı,agility city mi? ilk motor kararsızlıgı?

Kymcoal bakma sen marka reklamına. Honda tabi ki iyi motor ama kymco aratmaz. Sen rahat ol. Hem tipi güzle hem konforu city nin... 100.000 km garantisi komedi değil gerçek. Honda bile vermiyor:)

Kymco kaliteli motor ama dylan kadar seri atak değil dylan ile şehir içide yaparsın şehir dışıda yaparsın Kymco yapmazmı yapar ama Dylan kadar rahat yapmaz.

Verdiğiniz bilgiler ve yorumlar için tesekkurler.345 ve ASM kymco topic yazdıklarına katılıyorum.Bnm boyum 1.84 ve 93 kg ondan mı bilmem ama agility city cidden cok egimli bir koltugu var umarım döşemecide sorunlar hallolur. Dylan bana oturması ve surus pozisyonu olarak cok daha rahat ve konforlu geldi..

Evet sanırım tum yollar dylan çıkıyor,amerikayı yeniden kesfettmeye gerek yok..

dylan siyah forever :cat::cat:

kardeş burdanmışın sen yaa istersen bitane 2.el siyah daha 1200 kmlerde var satılık sevdiğim bi abimde ilgilenirsen konuşalım

slm cba,modeli ve fiatı ne kadar bahsettiğin dylanın?

Son düzenleme:

CBA

modeli 2008 nisan veya mayıs çıkışlı 4800 istiyo ama makineda nokta hata yok motor girne lunaparkın orda istersen tam tarif ederim

Açıkcası bu iki modeli bende çok düşündüm Kocaeli'nde olduğum halde sahibinden.com da İstanbul'dan bir iki model beğenmiştim ama kararsızdım Agility City sıfır alabileceğim için oda bir alternatifti sonra ne olduysa oldu People S 200 hiç hesapta yokken Kymco servisinde karşıma çıkıverdi bir anda bütün planlarım alt üst oldu sahibi fabrika müdürüymüş satmaya karar vermiş servise bırakmış fiyatıda uygun olunca kaçırmadım ve aldım. Umarım sende gönlüne göre bulursun..

Motosikleti
Sym symphony ST 200i
100,000 KM GARANTİLİ KYMCO kymcoların bütün modelleri hondadan kim nederse desin on kat üstündür

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sudabatmayanadam ;

Töbe töbe..dostum kafan iyi galiba..

345

arkadaş Sadece scooter modeller için demek istedi galiba...On kat üstün olmasada denk güçlerin mücadelesi olur gibime geliyor:cat:

modeli 2008 nisan veya mayıs çıkışlı 4800 istiyo ama makineda nokta hata yok motor girne lunaparkın orda istersen tam tarif ederim

4800!Baya fiatlıymıs,son deil heralde bi pazarlık payı vardır umarım.bnm butceyi aşar gibi ama gene de gidip bir gormek isterim,neresinde kalıyor lunaparkın tam olarak?

Açıkcası bu iki modeli bende çok düşündüm Kocaeli'nde olduğum halde sahibinden.com da İstanbul'dan bir iki model beğenmiştim ama kararsızdım Agility City sıfır alabileceğim için oda bir alternatifti sonra ne olduysa oldu People S 200 hiç hesapta yokken Kymco servisinde karşıma çıkıverdi bir anda bütün planlarım alt üst oldu sahibi fabrika müdürüymüş satmaya karar vermiş servise bırakmış fiyatıda uygun olunca kaçırmadım ve aldım. Umarım sende gönlüne göre bulursun..

İns dostum,S200 cok saglam ve guzel bir scooter,herkesin dedigi al, tepe tepe kullan uzun yol herseye gelir.Guzel seçim,kazasız belasız keyifle kullanman dileğiyle...

Son düzenleme:
100,000 KM GARANTİLİ KYMCO kymcoların bütün modelleri hondadan kim nederse desin on kat üstündür

kardeş orada bi dur. Ettiğin lafı tekrardan oku.
"kymconun tüm modelleri --kim ne derse desin-- hondadan üstündür"
demişsin bu lafına sadece gülerler :queen::queen::queen:
Arkadaşımın dylanı 60.000km de daha karbürator suyu eksilmedi.

345

arkadaşlar o bundan kalitelidir bu çok kötüdürle bi yere varamayız...Kymco kaliteli motosiklettir buna itirazı olan yoktur sanırım:silent: hondanın da kalitesi ortadadır zaten burda ihtiyaçlar ve bütçe seçimde önemli olacaktır.Honda 120000 km yapmış bi arkadaşın biri 70000 km yapmış diye honda arıza çıkarmaz diye bi kaide yok.Kymco 100000 km garanti veriyor diye bu km ye sorunsuz gelecek diye de bi kaide yok.Önemli olan iki motorda da bakımları aksatmamak ve amacına uygun kullanmak.İkiside güzel kalite motorlar ama olurda olur honda 50000 km de motor yerse yada herhangi bi sorun olursa cepten ödersin parayı kymco nun en büyük artısı bu 100000 k ye kadar motorda oluşacak sorunlar garantili buda kullanım maliyetlerinde önemli bi artı:cat: bide istemeyiz ama kaza durumları var yedek parçada cep yakmamalı motorun bi yerine bişey oldumu parça fiyatı yüzünden kırık parçayla gezmek zorunda kalmamalıyız.zaten arkadaşta kararını vermiş dylan diyor bize hatasız kazasız kullan inşallah demekten başka bişey düşmez...

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
yaa işi yine kedi ciğer muhabbetine çevirmişsiniz dylan ı karşılaştıracak bir scooter varsa oda kymco people s dir onunla bile kıyaslasanız yine dylan derim anlayın artık

CBA

4800!Baya fiatlıymıs,son deil heralde bi pazarlık payı vardır umarım.bnm butceyi aşar gibi ama gene de gidip bir gormek isterim,neresinde kalıyor lunaparkın tam olarak?

şimdi motorun sahibiyle konuştumda fiyat kesinlikle son pazarlıkta yapmam dedi.ayrıca motoru devamlı kullanmadığı için genelde motor evde oluyo çok istiyosan bigün ayarlarım ben motoru sen gelirsin dükkana bakarsın

dükkanı tarif edeyim lunaparkın önünden yeni girneye doğru giderken lunaparktan sonraki ışıklardan sola döneceksin hemen sokağın üsütnde türkel reklam&airbrush görürsün zaten

Motosikleti
Sym symphony ST 200i
kardeş orada bi dur. Ettiğin lafı tekrardan oku.
"kymconun tüm modelleri --kim ne derse desin-- hondadan üstündür"
demişsin bu lafına sadece gülerler :queen::queen::queen:
Arkadaşımın dylanı 60.000km de daha karbürator suyu eksilmedi.

benim lafını ettiğim kymco scooter ları için geçerlidir gene söylüyorum on kat diyerlerinden üstündür zira kymco en son teknoloji ile üretilmiş bakımı en az olan scooterlardır AB VE AMERİKADA çok satılmasının sebebi budur şu an zaten daha öncede yazdıgım gibi beni çok eleştirecekler bırakın eleştiren eleştirsin kıskanan kıskansın ama kymco nun gerçek hakkı yenmesin kymco yu kullanan bilir kymco lar ayrıca yakıt cimrisidir çevre dostudur bildiginiz gibi vespadan sonra kymco gelir italyada bile vespayı zorlayan scooter diye geçiyor daha ne olsun ki kymco her zaman diyer markaqlardan bir adım önde ne ararsan emin ol kymco da fazlasını bulursun

slm kardeş bu iki motorda çok iyi ve sağlam bendede agility 125 var eger sıfır alıcaksan agility al 2. el alıcagına ama ikisindede sıfır alıcam dersen daylan derim çok güzel bi motor ama agilitynın süper 8 de hiç fena değil bak derim dış görünüş olarakta hoş

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar