Dvd Hakkinda Yardim..

Arkadaslar benım bır tane DVD ye yazan vıdeo kameram var. Bılıyorsunuz bu kameralar dvd nın nın bır tarafına yazıyor cevırıp ıkıncı tarafına bır daha yazıyorsunuz. Bu ıkı tarafın toplam buyuklugu 4 gb ancak oluyor. Bunu bırlestırıp tek normal DVD ye yazdırmak ıstıyorum..

Bendekı programlar ancak hazır dosyaları dvd ye yazdırabılıyor. Ikı tane dosyayı bırlestır deyınce de dosyaların ıcındekı adlar aynı oldugu ıcın bır dvd nın ıkı tarafındakı dosyaları bırlestıremıyorum.Bıraz teknık bır sorun oldu ama anlayan arkadaslar benı anlamıstır..

Bu meseleyı nasıl cozerım bılen bır arkadas yardımcı olabılır mı?

Selamlar

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bir soru da ben ekleyeyim. Dvd nin iki tarafına yazılabiliyormuş, Bu kameraların özel dvdleri mi var ? Yani bunlara normal dvd takabiliyor muyuz ?

Ertuğrul_Öz' Alıntı:
Bir soru da ben ekleyeyim. Dvd nin iki tarafına yazılabiliyormuş, Bu kameraların özel dvdleri mi var ? Yani bunlara normal dvd takabiliyor muyuz ?
Ufak dvd lerı var . satılıyor.. Cıft taraflı dvd .. ıstersen bunun re wrıtable ları da var.. Kadıkoyde DMS ye bakabılırsın her turlusu var.

Bir yüzünü bilgisayara kopyalayıp dosya adlarını değiştirmek işe yaramıyor mu?

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Khutuck + 1

Yada herhangi bir film işleyici (mesela Movie Marker) ile birleştirebilirsin.

O programlar neden ıse yaramıyor soyleyım. ıkı taraftakı dosyaların da ısımlerı aynı ama bu dvd dosyalarının ısımlerı tamamen farklı mantıkla oldugu ıcın ısımlerını degıstırmek ıse yaramıyor .. yanı vcd olsa avı dosyasının adını degıstırır bırlestırırsın.Oyle bır program olmalı kı bu ıkı farklı zamanda cekılen ıkı dvd dosyalarının farklı oldugunu kavrayıp bırlestırsın...

Neyse sanırım bir caresını bulamıycaz

Nero cd-dvd yazma programini denediniz mi ? DVD sekmesinde iken dvd video olusturu secip dvd dosyasi al secenegiyle dosyalari ekleyebilirsiniz.

bir de sizin dosyalarin uzantisi wob seklinde midir ?

CartaL' Alıntı:
Nero cd-dvd yazma programini denediniz mi ? DVD sekmesinde iken dvd video olusturu secip dvd dosyasi al secenegiyle dosyalari ekleyebilirsiniz.

bir de sizin dosyalarin uzantisi wob seklinde midir ?

Evet vob seklınde. Bugun oglen DMS ye ugrayıp sordum Nero 7 de bunun caresı var ınceleyın dedı. Onu kurup ıncelemem lazım ama onunda serı numarası yok bende.. Nero 7 nın serı numarası olan arkadas varsa ozelıme gecerse ıyı olucak arkadaslar

selamlar

hocam bizim arkadaşlar film montajı için "adobe premier" diye bir program kullanıyorlardı. bence sorununu çözebilir. Nero serialini de özele gönderiyorum.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
TRADER' Alıntı:
Ufak dvd lerı var . satılıyor.. Cıft taraflı dvd .. ıstersen bunun re wrıtable ları da var.. Kadıkoyde DMS ye bakabılırsın her turlusu var.

Cevap için teşekkürler:rendeer:

tyler_durden' Alıntı:
hocam bizim arkadaşlar film montajı için "adobe premier" diye bir program kullanıyorlardı. bence sorununu çözebilir. Nero serialini de özele gönderiyorum.

Eywallah hocam saolasın mesajını aldım deneyınce sonuclarını sızınle paylasırım..
Selamlar

Adobe VideoStudio da iyi bir program. En son 9.0 çıkmış zannedersem.

Arkadaslar meseleyı cozdum.. NERO 7 de bu ısı yapan bır bolum var . www.datamedya.com sitesinin download bolumunde ıse bunu acıklayan bır pdf var.. Yalnız tyler_durden hocam senın verdıgın crack lerle program calısmıyor musaıt bır zamanda bu ıse bır el atalım

selamlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar