Bunu ibretlik olsun diye her motorcuya göstereceksin. Kimse ÇİN almasın.
Kime anlatçan derdini ...
iki laf et ...hemen başlıyorlar taşlamaya .....
onun için bırakınız kullansınlar ...
bırakınız ......................
bırakınız .......................
bırakınız ........................
....
...
...
...
...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:30 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:27 PM ----------
Herkes aklına ve ağzına geleni yazmış.
a) çin malı olabilir,ucuz da olabilir ama HİÇ bir ürün insanın sağlığı daha da önemlisi hayatı ile oynayamaz.
b) TÜM Çin malı ürünlerin Türkiye ye ithalatına izin ve müsaade eden Sanayi ve Ticaret Bakanlığıdır.
c) Çin malı da olsa bir ürünü oluşturan TÜM akşam / parçalar TSE tarafınca test edilerek onaylanmakta, Yani bu ve benzer hayati parçaların kırılması durumunda en etkili kurumlardan biri olan İstanbul Teknik Üniversitesi ve benzer makamlar test ederek yaptırım yollarını açabilirler.
d) arkadaşın biri servise taş atmış:silent: Servis münecimmi kardeşim:silent::silent::bounce:
Benim motosikletimin şasesi (yan dikme) otobanda hareket halindeyken kırıldı?? ne demeli şimdi...bakıma gittiğimide GÖZ önünde olan bir yerin kırılacağını nasıl görememiş benim servisim mi diyeceğim kaldı ki bu Scooterın kırılam kısmı karenaj altında kalıyor.
Sonuç olarak bence TSE bu tip motosikletleri daha sıkı denetlemeli ve hayati aksamların standardını da yükseltmelidir.
Final olarakta, İnsan sağlığı ile yakından ilgili Tüm çin menşeeli ürünlerin üzerine CE ibare ce numarası vardır:bounce: nasıl oluyor anlamıyorum çünkü zamanla tümü ya rengini kaybediyor ya da..ya da..ya da....
iyi de ;
peki benim çinlinin durduğu yerde bütün şasi si niye paslandı..?
neden civataları dökülüyordu ?
neden saplaması kırıldı ?
neden elektrik tesisatı ikide bir kısa devre yapıyordu ?
neden elektrik soketleri yerlerinden çıkıyordu ...?
neden akü elektrik kabloları koptu .?
neden sağ arka çanta saplaması kırıldı ?
neden benzin depo su durduk yerde çatladı ?
neden 500 km de zamanlama dişlisi sıyırdı ?
neden 2000 km de rektifiye yapmak zorunda kaldık ..?
neden 1.5 ay parça bekledim ??
neden ?????????????????