Düz Duvara Toslamak Buna Denir...(VİDEO)

Üzerinde giysi bile ne korumasi.. adam sortla motora biniyor.

Mersin İl Temsilcisi
1- amaç nedir ben çözemedim
2- teker bile yapıp sonra aniden paniklemek de ne oluyor?
3- gülerken düşünemeyenlerdenim ben
4- adamın derisi korumalardan bile sağlam sanırım ama taşkafası ağır gelmiş
5- vallahi ne yaptığını anlayamadım ben yaaa...
6- adam donun altına bot mu giymiş :silent:
7- ben de baktım vallaha mall..
8- :queen:

adamın ayakkabısı fırladı ya hahahahahahahaha:mrgreen::mrgre:mrgreen::mrgreen::mrgreen:en:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herhalde iki küçük kasis varo yüzden dalgınlıkla kaptırıp koyveriyor. şortla böyle ucuz atlatmış olduğu için oldukça şanslı bi tip aslında

adam tekeri yanlışlıkla yapıyor , frenlemek yerine ayaklarını açıyor motoru durdurmak için ... acemi çünkü .... yüksek cc ve aceminin buluştuğu an diyebiliriz

yada ayşeciğin alpellaya doyduğu an :queen:

Mersin İl Temsilcisi
adam tekeri yanlışlıkla yapıyor , frenlemek yerine ayaklarını açıyor motoru durdurmak için ... acemi çünkü .... yüksek cc ve aceminin buluştuğu an diyebiliriz

yada ayşeciğin alpellaya doyduğu an :queen:

:queen::queen::queen:

Abi aklıma bülent serttaşın düğünde masaya motorlan girmesi geldi ya....
SEnaryo aynı mekan kostüm ortam farklı

Aslında adam acemi bnce hayır kendinden biliyorum böle ilk vitesli motor kullanmanızda,vites nerdeydi fren hangisi anaaam die basiret bağlanır yapışırsınız ya gaza.
Aynen öle bi durum.

Acemi birinin teker deneyeceğini pek sanmıyorum. Benim senaryom ise şöyle.

Adam ama içkili olması yüzünden ama başka bir nedenle ilerideki duvarın farkında değil :p Bu haldeyken amcamız aşka geliyor ve tekere kalkmak istiyor. Ancak bir anda önündeki duvarı farkedince paniğe kapılıyor ve olanlar oluyor. :mrgreen:

Aslında adamın canı iyi yanıyor ve kendini iyi hissetmiyor. Bu durum biraz yüreğimi burksa da, ama abi duvara toslayınca selenin yerinden fırlaması, adamın havalanması ve ayakkabısının metrelerce havaya fırlaması da tam akıllara zarar komedi ya ::xs06::::xs06::::xs06::

videoyu izleiyp yorumlarıda okuduktan sonra şu an yerden yazıyorum :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

vurdu redbull votkaya duvarada toslar ağacada bi insan bukadar mal olamaz ya AVAREL:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar